Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Ν.Α.Ο.Κέρκυρας παρουσίασε τους πρωταθλητές του

kopilasies-naok
Η διοίκηση του Ομίλου παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία, παρουσίασε όλους τους πρωταγωνιστές της κωπηλασίας που έφεραν το κερκυραϊκό σωματείο, στην ιστορική 5η θέση.
*
Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου δόθηκε συνέντευξη τύπου από το τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ παρουσία του προέδρου Μάχου Γαβαλά, του Αντιπροέδρου και Εφόρου Κωπηλασίας Γιώργου Δημουλή, των προπονητών Γιώργου Νοταρόπουλου και Στέφανου Καλέντζη καθώς και των πρωταγωνιστών των επιτυχιών του πρόσφατου 79ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που έγινε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Ο Πρόεδρος κ. Γαβαλάς συνεχάρη τα παιδιά για τις μεγάλες τους επιτυχίες, κατακτώντας 5 μετάλλια (1 χρυσό – 4 χάλκινα), που έφεραν τον Όμιλο μετά από 30 περίπου χρόνια στην 5η θέση στην γενική βαθμολογία.
Ο κ. Δημουλής τόνισε ότι γίνεται συστηματική δουλειά αξιώσεων στο τμήμα, δίνοντας βάση στην υποδομή που δίνει υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, λόγω της ροής αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.
Από την πλευρά του ο κ. Νοταρόπουλος υποστήριξε ότι καταλύτης των επιτυχιών είναι το μακροπρόθεσμο πλάνο που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στο τμήμα κωπηλασίας, ευχαριστώντας όλους τους αθλητές καθώς και τους γονείς που είναι οι υποστηριχτές των προσπαθειών του Ομίλου.
Ο κ. Καλέντζης μίλησε για την άψογη συνεργασία με τα παιδιά και τη διοίκηση και τόνισε ότι θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες με σωστή και οργανωμένη δουλειά.
Πηγή: www.corfusports.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κος Μαχος ολο φρου φρου κι αρωματα ειναι. βρηκε ετοιμα τα παντα και τωρα το φχαριστιετε λες και εκανε αυτος κατι για ολα αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχεις και αδικο. Ολα ετοιμα τα εχει