Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Λευτέρης Κόνσολας: "Πρώτα ο τελικός"



Έχοντας πλέον τον τίτλο του 8ου Ολυμπιονίκη που κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο μαζί με τον Παναγιώτη Μαγδανή θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Κόνσολας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής στη Σεβίλη.

Το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ βαρών είναι το μοναδικό που θα αγωνιστεί στα νερά του Γουαδαλκιβίρ από εκείνα που εκπροσώπησαν την Ελλάδα πέρυσι στην Ολυμπιακή ρεγκάτα του Ίτον και βέβαια οι στόχοι του φτάνουν ψηλά.

«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε και πάλι μαζί με τον Παναγιώτη μετά τους Ολυμπιακούς αφού στο περσινό Ευρωπαϊκό εγώ δεν είχα αγωνιστεί» λέει ο Λευτέρης Κόνσολας και συμπληρώνει

«Έχουμε ολοκληρώσει μια πολύ καλή προετοιμασία, τα διάφορα τεστ που έχουμε κάνει δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο που είναι να μπούμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω κι εγώ για να υπερασπίσει ο Παναγιώτης τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κέρδισε πέρυσι με τον Σπύρο Γιάνναρο στο Βαρέζε» κατέληξε ο πρωταθλητής της Σαλαμίνας.

Τα προκριματικά του διπλού σκιφ ελ βαρών ξεκινούν στις 10:20 το πρωί της Παρασκευής
Πηγή: kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: