Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τελετή Αγιασμού των Υδάτων του Δήμου Πέλλας στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος από το Δήμο Πέλλας και το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, η ημέρα των Θεοφανίων, με τον Αγιασμό των Υδάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ποταμού Λουδία.
Στην τελετή παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο, σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, βουλευτές του νομού, οι διοικητές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής και πλήθος κόσμου. 
Παρών επίσης ήταν και ο τοπικός σύλλογος Ταχυδρομικών Περιστεριών, ο οποίος απελευθέρωσε δεκάδες περιστέρια που, πέρα από το συμβολικό χαρακτήρα τους, χάρισαν μια ακόμη όμορφη εικόνα.
Άξιοι αναφοράς είναι και οι τέσσερεις πιστοί, που, αψηφώντας το κρύο, έπεσαν στο νερό να πιάσουν τον Σταυρό.
Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων, ο Δήμαρχος κ. Στάμκος και ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. κ. Θωμαΐδης, έκοψαν την καθιερωμένη πίτα και το φλουρί έπεσε στον Ν.Ο.Γ.


















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ.ΑΞΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!