Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Άρθρο 38: Σχόλια και απαντήσεις.

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση του αρχιτέκτονα και κωπηλάτη, Παναγιώτη Κοκκαλίδη, στον πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ, κ. Γεώργιου Δογάνη. (Το σχόλιο του κ. Δογάνη εδώ: Σχόλιο του Προέδρου ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ σχετικά με το άρθρο 38)

Π. Κοκκαλίδης είπε...

Είναι πραγματικά λυπηρό, ότι ο πρόεδρος των ΤΕΦΦΑ(!!!) δεν έχει ιδέα περί πρωταθλητισμού στην Ελλάδα.

Είμαι μάλιστα και σίγουρος, ότι η ιστοριούλα του στην αρχή του κειμένου του, περί ανορθόγραφου πρωταθλητή, είναι μια μεγάλη μπαρούφα ώστε να υποστηρίξει τις μεγαλύτερες που αραδιάζει παρακάτω!

Απαντήσεις στους λόγους που αναφέρει με την σειρά που τους απαριθμεί:

1. Κανένας που αγωνίζεται μόνο και μόνο για να εισαχθεί σε κάποια σχολή δεν γίνετε ποτέ πρωταθλητής. Χρειάζεσαι περισσότερα από αυτό για να γίνεις πρωταθλητής. Ας μάθει λοιπόν ο «Πρόεδρος», ότι όταν είσαι στην εκκίνηση, ή ακόμα και κατα την διάρκεια του αγώνα και προσπαθείς να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, το μόνο που δεν περνάει από το μυαλό σου είναι η εισαγωγή σου στα ΤΕΦΦΑ. Επίσης τον πρωταθλητισμό δεν τον σταματάς γιατί μπήκες στο πανεπιστήμιο, σου τον "σταματάει" το πανεπιστήμιο. Ας μας πει ο κύριος πρόεδρος με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να αγωνιστεί π.χ με τα χρώματα του ΑΠΘ σε μια πανεπιστημιάδα ???

2. Από τις μεγαλύτερες ανακρίβειες του κειμένου του. Στα αναβολικά όσοι καταφεύγουν το κάνουν κυρίως για τα χρήματα, την δόξα και την προβολή. Δεν γνωρίζω ούτε ένα παράδειγμα αθλητή που το έκανε για να εισαχθεί σε κάποια σχολή. Αντίθετα ξέρω πολλά παραδείγματα μαθητών που προσπάθησαν να κλέψουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ίσως αυτό θα έπρεπε να τον απασχολεί περισσότερο.

3. Όπως υπάρχουν και γονείς που με τα λεφτά τους εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στα παιδιά τους από κάποια άλλα, που αγωνίζονται όμως για την ΙΔΙΑ θέση σε μια σχολή. Οι
πρωταθλητές εισάγονται ως υπεράριθμοι!!!!

4. το ίδιο με το 1!

5. Είναι ευθύνη των καθηγητών να εμπνεύσουν τους μαθητές τους για μάθηση. Σε ποια χρηματικά προνόμια ακριβώς αναφέρετε ???? μήπως εννοεί αυτά που μπορεί και να τα πάρεις μετά από καμιά δεκαριά χρόνια??

Ο άνθρωπός, είναι φανερό ότι δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και σίγουρα ποτέ του με πρωταθλητισμό. Παρακαλούνται λοιπόν οι υπεύθυνοι να μην συνεργαστούν με τα ΤΕΦΦΑ του ΑΠΘ γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή γνώση περί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: