Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δύο Χρυσά και ένα Χάλκινο ο Ν.Ο.Γιαννιτσών στους αγώνες της Καστοριάς

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους πρώτους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας της χρονιάς με την ονομασία «Κώστας Γεωργίου – Γκας», που διοργανώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, την Κυριακή 1 Απριλίου. 

Ο Ν.Ο.Γ. πήρε μέρος με 7 πληρώματα που στελεχώθηκαν από 10 αθλητές και κατέκτησε δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο και κατετάγη τέταρτος, μεταξύ 12 σωματείων, στον πίνακα μεταλλίων.
Συγκεκριμένα:  

Tην πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο πήραν δύο πληρώματα: 
η Αλμπαντάκη Πηνελόπη στο 1Χ (απλό σκιφ) αρχ. Κορασίδων & 
 οι δίδυμες Σταυρακάκη Κατερίνα και Μαρία στο 2Χ (διπλό σκιφ) κορασίδων, 

Tην τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο πήρε ένα πλήρωμα: 
 ο Μακρίδης Κων/νος-Νικόλαος στο 1Χ (απλό σκιφ) παίδων, 

Tην τέταρτη θέση πήραν δύο πληρώματα: 
ο Μακρίδης Κων/νος-Νικόλαος & ο Παπαδόπουλος Ιωάννης στο 2Χ (διπλό σκιφ) παίδων & 
η Μαξούρη Κατερίνα, η Μαρκοπούλου Βαΐτσα, η Λαζαρίδου Δανάη & η Σάλλη Δανάη στο 4Χ (τετραπλό σκιφ) κορασίδων, 

Tην πέμπτη θέση πήρε ένα πλήρωμα: 
η Ιωάννα Γκουγκουσούδη στο 1Χ (απλό σκιφ) αρχ. κορασίδων. 

Tην έβδομη θέση πήρε ένα πλήρωμα: 
ο Παπαδόπουλος Ιωάννης στο 1Χ (απλό σκιφ) παίδων, 

Ο προπονητής του Ομίλου κ. Φίτσιος Δανιήλ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών αθλητών και αθλητριών στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ανέφερε ότι: «Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από μια περίοδο προπονήσεων με έμφαση στη ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών.
Αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Κύριος στόχος μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Κωπηλασίας μικρών κατηγοριών που θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων 21 – 22 Ιουλίου 2012. Στον δρόμο μας όμως βρίσκετε και η Α’ Φάση του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας των μεγάλων κατηγοριών που θα γίνει στο Σχινιά του Μαραθώνα 19 – 22 Απριλίου 2012 όπου στόχος μας είναι μία αξιόλογη εμφάνιση». 



Την αποστολή συνόδευσαν εκτός του προπονητή κ. Φίτσιου Δανιήλ, ο Γραμματέας του Ομίλου κ.Γεώργιος Μαξούρης και ο κ.Νικόλαος Αλμπαντάκης, του οποίου η συμβολή του στη μεταφορά των σκαφών ήταν για μια ακόμη φορά σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: