Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τη δεύτερη θέση ο ΝΟΒΑ στο 78ο Π.Π.Κ. 2012


Τη δεύτερη θέση πήρε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου /Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) στην 1η φάση του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα.

O NOBA για 2η συνεχή χρονιά ήταν δεύτερος στην βαθμολογία και τρίτος στα μετάλλια (3-6-4), ενώ ο ΝΟ Ιωαννίνων επιβεβαίωσε για μια ακόμη χρονιά τον τίτλο του φαβορί και αναδείχθηκε πολυνίκης.

O ΝΟΙ κέρδισε την πρώτη θέση του σχετικού πίνακα μεταλλίων και στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών Ελ. Βαρών και συνολικά έφτασε τα 24 στην διοργάνωση με 15 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα. Δεύτερος στην συγκομιδή μεταλλίων αναδείχθηκε ο ΝΑΟ Σαλαμίνας με 4 χρυσά, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΝΟ Βόλου & Αργοναύτες με 13 μετάλλια (3-6-4).

Ο ΟΕΑ /ΝΑΒ είχε ένα μετάλλιο, αλλά χρυσό, με τον Στέργιο Παπαχρήστο που έχει εξασφαλίσει και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο ΝΟΒΑ που είχε τη συνοδεία του προπονητή Γ. Κουρκούμπα και των βοηθών Ε. Κουλουρίζου, Κ. Κουρκούμπα αλλά και του εφόρου παλιού πρωταθλητή Βασίλη Ζαχείλα είχε μεγάλη συμμετοχή, με τις Σουλτ. Μητρούση και Αγγ. Σαραφίδη να είναι οι μόνες που δεν είχαν μετάλλια παίρνοντας 5η θέση και εμπειρίες στο διπλό σκιφ Νεανίδων.

Στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών -23 ο ΝΟΒΑ είχε τις εξής επιτυχίες

Τετράκωπος μετά Εφήβων: 1.ΝΟΒΑ (Λαδόπουλος-Καραγιώργης-Κουσκουρίδας-Κώστας-Αργύρης)

Δίκωπος άνευ Εφήβων: 1.ΝΟΒΑ (Λαδόπουλος-Κώστας)

Σκιφ Εφήβων: 1.ΝΑΟΚ (Δαφνής), 2.ΝΟΒΑ (Κουσκουρίδας), 3.ΝΑΣ (Αγγελόπουλος)

Δίκωπος μετά εφήβων: 1.ΝΟΒΑ (Κουσκουρίδας-Καραγιώργης-Αργύρης), 2.ΟΦΘ (Κραϊτσης-Καρακαρας-Στοίκος), 3.ΝΟΙ (Γκρουίδης-Παπαδημητρίου-Δογορίτης)

Τετράκωπος άνευ Εφήβων: 1.ΝΟΚατ (Καραμήτρος-Κακούρης-Ζέρβας-Μπικογιάννης), 2.ΝΟΒΑ (Λαδόπουλος-Κώστας-Πολύμερος-Μπακάλης), 3.ΝΟΙ (Κρούτια-Βούλγαρης-Βλάχος-Λέρας)

Δίκωπος άνευ -23:1.ΝΟΙ (Λαμπρίδης-Κουτσιάυτης), 2.ΝΟΒΑ (Λουλούδης-Χρηστομάνος), 3.ΝΟΙ (Σκλιβανίτης-Νταλαμάνγκας)

Οκτάκωπος Εφήβων: 1.ΝΟΙ ,2.ΝΑΟΚ ,3.ΝΟΒΑ (Λαδόπουλος-Καραγιώργης-Κουσκουρίδας-Κώστας-Πολύμερος-Μπακάλης-Καραζαφείρης-Μανιάτης-Αργύρης)
Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: