Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τμήμα Κωπηλασίας ΟΕΑ/ΝΑΒ: «Έλα κι εσύ μαζί μας»

Κάλεσμα για εγγραφή στο τμήμα Κωπηλασίας, απευθύνει ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, σε νέους και νέες της Μαγνησίας. Σε δελτίο Τύπου, επισημαίνεται:
Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, έλα να γνωρίσεις το άθλημα της κωπηλασίας.
Μέχρι 13 χρονών Αρχάριοι
14 - 16 χρονών Παίδες - Κορασίδες
17 –18 χρονών Έφηβοι - Νεάνιδες
Μέχρι 23 ετών Νέοι - Νέες
23 και άνω Άνδρες - Γυναίκες
Έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία στον τόπο όπου η φύση συναντά τον αθλητισμό. Μακριά από τον στίβο του σκληρού ανταγωνισμού. Μακριά από τις ουσίες που σε κάνουν αδύναμο. Έλα να σε καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια των πρωταθλητών! Στο άθλημα των υψηλών επιδόσεων και των μεγάλων συγκινήσεων. Απευθυνόμαστε σε αγόρια και κορίτσια που τους αρέσει ο αθλητισμός, το οικογενειακό περιβάλλον, η ομαδική δουλειά, οι επιτυχίες!!!
Οι μακρόστενες βάρκες, τα πολύχρωμα κουπιά, τα συγχρονισμένα πληρώματα συνθέτουν μια εντυπωσιακή εικόνα. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ καμαρώνει για τις επιτυχίες του Ολυμπιονίκες ,Παγκόσμιους πρωταθλητές Ανδρών, Γυναικών - Νέων - Εφήβων, πρωταθλητές Ευρώπης, χρυσά μετάλλια σε Μεσογειακούς και Βαλκανικούς αγώνες, είναι η συγκομιδή των τελευταίων χρόνων.
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ με μια ομάδα νέων συνεργατών, καθηγητών φυσικής αγωγής, παλαιών πρωταθλητών κόσμου, και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του επικεφαλής όλων των τμημάτων του κ. Σίμου Σάμιου, άρχισαν και πάλι οι εγγραφές στα τμήματα ανάπτυξης του ομίλου μας. Σας περιμένουμε στην Ακτή Αγ. Κωνσταντίνου Τηλ. Και Φαξ 24210-30237».
Τηλέφωνα Εφόρου Δήμητρα Σαλταγιάννη 6974-439434
Προπονητών Ευάγγελος Κουλουρίζος 6939-035871
Τηλέμαχος Μερτζάνης 6974-948285

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: