Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πρωτιά του Ν.Ο. Λεμεσού στους Παγκύπριους αγώνες κλειστής κωπηλασίας

nol-logo
Παγκύπριοι Αγώνες Κωπηλασίας 

Θρίαμβος για το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού ήταν οι Παγκύπριοι Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας που έγιναν στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου και είχαν ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, παρουσίασε την πιο ολοκληρωμένη ομάδα με 28 αθλητές και τελικά βγήκε πρώτος αλλά και πολυνίκης όμιλος παρά το ότι οι αγώνες έγιναν φέτος πολύ νωρίτερα, με ελάχιστη προειδοποίηση, και αρκετοί αθλητές δεν πρόλαβαν να ετοιμαστούν κατάλληλα. Παρά ταύτα οι αθλητές ήταν ετοιμοπόλεμοι, γι’ αυτό ο συναγωνισμός ήταν έντονος και μερικά μετάλλια κρίθηκαν στο δέκατο του δευτερολέπτου! Ο ΝΟΛ κατάφερε και μάζεψε 4 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 2 χάλκινα σημειώνοντας και Παγκύπρια Ρεκόρ.

Το υψηλό επίπεδο των αθλητών του ΝΟΛ καταδεικνύεται και από τα ρεκόρ που σημείωσαν και καθιστούν τη μεγάλη αυτή νίκη ακόμα μεγαλύτερης σημασίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι 2 αθλητές του ΝΟΛ, ο Φίλιππος Βαρελάς στους παμπαίδες (ηλικία μέχρι 12 ετών) κατέκτησε το χρυσό με 1.49.9 καταρρίπτοντας το Παγκύπριο Ρεκόρ του 2005. Η αθλήτρια Μαρία Καραΐσκου (κατηγορία 15-16χρονών) κατέκτησε το χρυσό με επίσης Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ 7.33.3, βελτιώνοντας κατά 6 ολόκληρα δευτερόλεπτα το περσινό δικό της Παγκύπριο Ρεκόρ. Εξ άλλου στους άνδρες ο Αριστοτέλης Ιωάννου και στις γυναίκες η Ανθούλλα Νέστωρος κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια καταγράφοντας Παγκύπρια Ρεκόρ. Δίκαια λοιπόν πανηγυρίζουν οι αθλητές του ΝΟΛ τη μεγάλη αυτή νίκη.

Είμαστε βέβαιοι ότι το κατόρθωμα αυτό, παρά το ότι είναι πρωτόγνωρο, θα έχει συνέχεια. Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού χαίρεται ιδιαίτερα για αυτή τη μεγάλη επιτυχία του τμήματος κωπηλασίας το οποίο αναβαθμίστηκε πολύ και συγχαίρει ολόθερμα όλους τους συντελεστές, προπάντων τους αθλητές που κοπιάζουν και προετοιμάζονται συστηματικά, αλλά και τους γονείς που βοηθούν και στηρίζουν την ομάδα και ιδιαίτερα τους προπονητές, Αριστοτέλη Ιωάννου και Μήδεια Χ’’Ξενοφώντος για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

3 σχόλια:

Πηδαλιούχος είπε...

Μπράβο σε αυτά τα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.
Σημασία έχει η υγιής απασχόληση και συμμετοχή.

Ανώνυμος είπε...

Τα Παγκύπρια Ρεκόρ παίρνουν Φωτιά!
Συγχαρητήρια!

AAA είπε...

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τέτοιες επιτυχίες!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εύχομαι καλή πρόοδο.
Ελπίζω να προσεχθούν γιατί φαίνεται υπάρχει ταλέντο.