Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ευχαριστημένοι οι Λουλούδης, Χρηστομάνος από την παρουσία τους στο 2ο Αγώνα Αξιολόγησης

Οι Βολιώτες αθλητές Αλέξανδρος Λουλούδης και Κωνσταντίνος Χρηστομάνος συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στον Σχινιά, στη δεύτερη αξιολόγηση της εθνικής ομάδας . Μετά από ατέλειωτες ώρες προπόνησης και πολύ κούραση οι δύο αθλητές κατάφεραν να κατακτήσουν στο Δίκωπο την 5η θέση στην κατηγορία των Ανδρών και την 2η θέση στην κατηγορία Νέων, στην οποία και ανήκουν. Αυτοί οι αγώνες ήταν πολύ σημαντικοί για τους Βολιώτες αθλητές, μιας και από την θέση που θα κατακτούσαν κρινόταν η παραμονή και η πρόκρισή τους για την εθνική ομάδα.

Ο Λουλούδης Αλέξανδρος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: « Είμαι ευχαριστημένος με τη θέση που κατακτήσαμε. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην εθνική ομάδα. Η κούρσα ήταν πολύ δύσκολη, γιατί αγωνιζόμασταν και με την κατηγορία των Ανδρών, που αποτελείται από αθλητές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Υπήρχε πολύ κούραση, συνεχείς προπονήσεις αλλά το αποτέλεσμα αντάμειψε τις προσπάθειές μας».
Ο Χρηστομάνος Κωνσταντίνος, είπε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: « Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μας, αν και θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Η κούρσα ήταν καλή και όπως κάθε φορά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι επόμενοι αγώνες που θα συμμετάσχουν οι Βολιώτες αθλητές είναι στις 24-25 Μαρτίου για τις προκρίσεις για την Εθνική, στον Σχινιά.

ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: