Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτιές για τον ΝΟΙ στον αγώνα αξιολόγησης

noi_epilextoi_athlites
Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν για μία ακόμη φορά οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κατά τον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης που διεξήγαγε η ΕΚΟΦΝΣ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Και το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι και οι προπονητές τους.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. συναγωνίστηκαν με 100 περίπου επίλεκτους κωπηλάτες απ' όλη την Ελλάδα και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και πρωτιές, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στην Εθνική Ομάδα. Αναλυτικά, σημείωσαν τις εξής διακρίσεις:
H Eλένη Διαμάντη κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Σκιφ Νέων Γυναικών. Οι Αποστόλης Λαμπρίδης και Χρήστος Κουτσιαύτης τερμάτισαν πρώτοι στη Δίκωπο Νέων Ανδρών. Οι Θανάσης Τσιάλιος και Ηλίας Κούρος ήρθαν πρώτοι στη Δίκωπο Εφήβων. Την πρώτη θέση κατέκτησε επίσης ο Γιώργος Τζιάλλας στη Δίκωπο Ανδρών, ενώ ο Γιάννης Τσίλης στην ίδια κατηγορία, πήρε μία πρώτη και μία τρίτη θέση. Ο Κων/νος Μαγκλάρας πήρε την τρίτη θέση στο Σκιφ Εφήβων και ο Μιχάλης Παπατσίμπας κατετάγη όγδοος στην ίδια κατηγορία.
Στο Σκιφ Νεανίδων η Αικατερίνη Ζέρβα βρέθηκε στην τρίτη θέση, η Ξανθή Κολτσίδα στην τέταρτη θέση, η Βασιλική Ζυγούρα κατετάγη πέμπτη, η Σπυριδούλα Τζούκα έβδομη και η Αμαλία Τσιάβου όγδοη.
Την ικανοποίησή του για τις πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών του και στον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης της ΕΚΟΦΝΣ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Δημήτρης Δερέκας. «Οι συγκεκριμένοι αθλητές μας αποτελούν τη... μαγιά για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Παρά τις ασθένειες που αντιμετωπίσαμε και τις αντιξοότητες του χειμώνα, κατάφεραν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις άριστες αυτή τη φορά καιρικές συνθήκες του Σχινιά, αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο στον προτελευταίο αγώνα – κριτήριο για την Εθνική Ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ξεκίνησε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας, στο οποίο κλήθηκαν και συμμετέχουν πέντε επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες. Πρόκειται για τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα, Ελένη Διαμάντη, Αποστόλη Λαμπρίδη και Χρήστο Κουτσιαύτη. Το κοινόβιο θα διαρκέσει ως τις 17 Μαρτίου.

Πηγή: sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: