Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

O Mark Hunter αθλητής της Χρονιάς για το 2011 απο την Βρετανική Ολυμπιακή Επιτροπή.


O Mark Hunter αθλητής της Χρονιάς για το 2011 απο την Βρετανική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η επιβράβευση για τις επιτυχίες του Mark Hunter ήρθε με την ανάδειξή του ως αθλητή της χρονιάς για το 2011 από την Βρετανική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο Mark Hunter παρέλαβε το βραβείο του στο Twickenham Stadium tonight κατα την διάρκεια του δείπνου για την απονομή των βραβείων.

Ο Hunter μαζί με τον Zac Purchase επέστρεψαν από το Πεκίνο το 2008 με το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το οποίο είναι το πρώτο για την Μ.Βρετανία στην Ελ. Κατηγορία. Στην συγκεκριμένη κούρσα το Ασημενιο Μετάλλιο ήρθε στην Ελλάδα, από το Διπλό των Β.Πολύμερου και Δ. Μούγιου που τερμάτισε 2ο. Το Βρετανικό Διπλό έχοντας πάρει την πρόκριση απο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Bled συνεχίζει την πρόπόνηση με σκοπό το Χρυσό στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες που συμμετέχουν.

Ο αθλητής απο το Λονδίνο ο οποίος έμαθε να κωπηλατεί στον Τάμμεση, είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να υπερασπιστεί τον τίτλο του μπροστά απο τους συμπατριώτες του και συνεχίζει την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα της Μ.Βρετανίας.

Η βράβευση παρουσιάστηκε απο τον Roland Aurich, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens UK, κατά την διάρκεια του δείπνου απονομής των βραβείων μπροστά σε όλη την Βρετανική Ομάδα.

"Ο Mark είναι ένα παράδειγμα ακεραιότητας, αφοσίωσης και ομαδικότητας, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τους καλύτερους αθλητές στο άθλημα της Κωπηλασίας. Είναι στην κορυφή του αγωνίσματος του έχοντας κερδίσει 1 Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο και 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα.", δήλωσε ο υπέυθυνος της Βρετανικής Ομοσπονδίας της Κωπηλασίας David Tanner.

"Το βραβείο του Αθλητή της χρονιάς παραδίδεται σε αθλητές οι οποίοι δείχνουν την υπεροχή τους αλλα και το ταλέντο των Βρετανών αθλητών στα αντίστοιχα Ολυμπιακά Αγωνίσματα που πρωταγωνιστούν. Ο Mark Hunter ανήκει σε αυτό το γκρούπ των αθλητών και εύχομαι να συνεχίσει να αφήνει το σημάδι του και να αγωνιστεί για την επιλογή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου." δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Βρετανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Andy Hunt.

Πηγή:  Το κουπί.gr από www.britishrowing.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: