Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμο το Ολυμπιακό Χωριό, μένει η... επίπλωση

Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο, είναι το Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου. Την Παρασκευή (27/1), παραδόθηκαν στην οργανωτική επιτροπή τα κλειδιά των 2.800 διαμερισμάτων που θα φιλοξενήσουν τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Πλέον, η επιτροπή είναι αρμόδια ώστε να εξοπλίσει ιδανικά τα δωμάτια, έξι μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Περίπου 16.000 κρεβάτια, 9.000 ντουλάπες, 170.000 κρεμάστρες, 11.000 καναπέδες και... 5.000 βουρτσάκια τουαλέτας θα πρέπει να παραδοθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα όταν το Ολυμπιακό Χωριό θα ανοίξει επισήμως τις πύλες του.
Ετοιμο το Χωριό, μένει η... επίπλωση
Εκτός από τα διαμερίσματα, το συγκρότημα περιλαμβάνει κινηματογράφο, εμπορικά καταστήματα, πάρκα και φυσικά εστιατόρια που θα λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως, προσφέροντας μέχρι και 60.000 γεύματα ημερησίως.
Για τον καλύτερο σχεδιασμό του Ολυμπιακού Χωριού, η οργανωτική επιτροπή ζήτησε τη βοήθεια παλιών πρωταθλητών, όπως ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Τζόναθαν Εντουαρντς.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Σεμπάστιαν Κόου, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Ολυμπιακό Χωριό θα είναι ένα από τα καλύτερα στην ιστορία των Αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: