Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Εορταστικές εκδηλώσεις του Ομίλου Ερετών



ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί φίλοι του Ομίλου, φέτος αυτές τις γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά μας αξίζει να γιορτάσουμε, να περάσουμε όμορφα, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε με το διπλανό μας.

Ο Όμιλος Ερετών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προσκαλεί τους αθλητές, τους γονείς τους, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, σε τρείς μοναδικές εκδηλώσεις.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πειραιά, στο κτίριο του Παλαιού Ταχυδρομείου, ο Όμιλος μας διοργανώνει βραδιά Κλασσικής Μουσικής, υπό την μουσική επιμέλεια του πιανίστα Σπύρου Τσελέντη. Το κόστος της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά νέας πλωτής εξέδρας, απαραίτητη για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αθλητών στα κωπηλατικά σκάφη. Λόγω περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων, παρακαλούμε όπως τις προμηθευτείτε νωρίτερα από τη γραμματεία και τους προπονητές του Ομίλου.

Το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2011 ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς και να ευχηθούμε το 2012 να φέρει υγεία, εργασία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Για την επιτυχία της βραδιάς παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στη γραμματεία ή τους προπονητές του Ομίλου. Η επιτυχία της βραδιάς στηρίζεται στο δικό σας κέφι και στη δική σας συμμετοχή.

Την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας ο Αγιασμός των Υδάτων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε ως τις 12.00 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: