Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πέντε του ΝΟΙ με την Εθνική στο Σχινιά



LAMPRIDHS Τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών από κάθε άλλο σωματείο στην χώρα μας προσφέρει κάθε χρόνο στην Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Παράδοση που αναμφίβολα θα συνεχιστεί και φέτος, καθώς ο Ν.Ο.Ι. διαθέτει στις τάξεις του κωπηλάτες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, έτοιμους να στελεχώσουν τις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες του εθνικού μας συγκροτήματος, ενόψει μάλιστα μίας πολύ σημαντικής χρονιάς, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Το πρώτο λοιπόν προπονητικό κοινόβιο της ελληνικής Εθνικής Ομάδας για τη νέα περίοδο θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 27 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, στον Μαραθώνα και αφορά τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. Για το κοινόβιο αυτό έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν πέντε επίλεκτοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, που είναι και οι περισσότεροι σε αριθμό από κάθε αντίστοιχο σωματείο!
Πρόκειται για τους φετινούς παγκόσμιους πρωταθλητές Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, οι οποίοι τον ερχόμενο Αύγουστο θα αγωνιστούν με την φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τον Αποστόλη Λαμπρίδη και την Ελένη Διαμάντη, νεαρούς ολυμπιονίκες της Σιγκαπούρης την περσινή χρονιά και τον Χρήστο Κουτσιαύτη, έναν αθλητή με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια.

ΟΙ ΤΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΖΙΑΛΛΑΣ

Με την συμμετοχή τους στο δεύτερο αυτό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας οι Γιαννιώτες πρωταθλητές Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας μπαίνουν ουσιαστικά στο πιο εντατικό κομμάτι της προετοιμασίας τους ενόψει της Ολυμπιάδας του Λονδίνου.
Σε δηλώσεις τους με αφορμή την επιστροφή τους στον Σχινιά οι δύο αθλητές αναφέρθηκαν στην προετοιμασία για την επικείμενη Ολυμπιάδα. «Ένας μακρύς δρόμος που περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση ξεκινάει για μας. Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία που έχουμε κάνει και βρισκόμαστε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση», ανέφερε ο Γιάννης Τσίλης, λίγο πριν αναχωρήσει απ' τα Γιάννινα. «Η φετινή χρονιά κλείνει πολύ καλά και ελπίζουμε πως το 2012 θα είναι εξίσου επιτυχημένο. Έχουμε ένα κοινόβιο και τον Δεκέμβριο και η μόνη μας ευχή σήμερα είναι να είμαστε υγιείς και να έχουμε την στήριξη των δικών μας ανθρώπων στις παρούσες δύσκολες συγκυρίες», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Τζιάλλας.
Πηγή: sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: