Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Παραδόθηκε η επίσημη φανέλα του "ΤΤ" στους αδελφούς Γκουντούλα

H επίσημη εμφάνιση των κωπηλατών Απόστολου και Νίκου Γκουντούλα παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο στο χρυσό δίδυμο από τα Σέρβια Κοζάνης πριν από λίγες μέρες.
Η φανέλα με το λογότυπο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι αυτή με την οποία θα αγωνιστούν κατά τις εμφανίσεις τους στα δύο Παγκόσμια Κύπελλα που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο και Ιούνιο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στις 22 Απριλίου 2012.
Δίνοντας συγχαρητήρια στους κωπηλάτες, για την άριστη παρουσία τους στη δίκωπο τον περασμένο μήνα, στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους δυο αθλητές σε όλους τους αγώνες, που θα κορυφωθούν με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, το 2012.
Από την πλευρά τους οι αδερφοί Γκουντούλα ευχαρίστησαν την Τράπεζα που «στήριξε τις προσπάθειές τους από πολύ νωρίς, δίνοντας τους ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουν να αγωνίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: