Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

3ο Π.Κ.Κ.Λουκέρνης: Το πρόγραμμα των τελικών (10/7/2011)

Ημέρα τελικών η αυριανή και τα Ελληνικά πληρώματα συμμετέχουν σε τρεις από αυτούς και θα μεταδοθούν ζωντανά από το World Rowing

Μ2-
Την αρχή κάνει η δίκωπος με τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα, οι οποίοι έδειξαν στον απογευματινό ημιτελικό ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουν για το καλύτερο. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα όμως, καθώς μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος τρέχουν σ’ αυτόν τον τελικό. Συγκεκριμένα οι CARBONCINI Lorenzo, MORNATI Niccolo (ITA), 2οι στο Π.Κ.Κ. του Μονάχου, 4οι στο παγκόσμιο του 2010 και 2οι στο Ευρωπαϊκό, οι REED Pete, TRIGGS HODGE Andrew (GBR1), 1οι στο Μόναχο, 2οι στο περσινό παγκόσμιο και πρόσφατα νικητές στη Henley Roayl Regatta, οι MURRAY Eric, BOND Hamish (NZL1), παγκόσμιοι πρωταθλητές το 2009 και 2010 και αήττητοι από το 2009, οι CALDER Dave, FRANDSEN Scott (CAN1), 2οι Ολυμπιονίκες στο Πεκίνο το 2008 και οι JUHASZ Adrian, SIMON Jr Bela (HUN), 4οι στο Μόναχο.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 11:35. 

Μ4-
Οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Στέργιος Παπαχρήστος με την απογευματινή τους εμφάνιση στον ημιτελικό, άφησαν υποσχέσεις για κάτι καλό στον αυριανό τελικό. Θα αντιμετωπίσουν τους LANZONE Giuseppe, NEWLIN Brett, COLE Charles, GAULT Scott (USA1), ένα νέο σε σύνθεση πλήρωμα, τους LANGRIDGE Matthew, EGINGTON Richard, JAMES Tom, GREGORY Alex (GBR), 1οι στο παγκόσμιο του 2009 και 4οι το 2010 (με μία αλλαγή στο πλήρωμα), 1οι στο Μόναχο το 2011, τους KAEUFER Urs, ADAMSKI Filip, SEIFERT Toni, SCHMIDT Sebastian (GER1), με νέα σύνθεση απ’ ότι στο Μόναχο που ήταν τρίτοι, τους VASIC Milos, JAGAR Goran, VUKOVIC Miljan, DJERIC Radoje (SRB), με καλύτερη διάκριση τη 2η θέση στο περσινό Π.Κ.Κ. στο Bled και τους MEYER Carl, DALLINGER James, HARRIS Chris, HAMMOND Ben (NZL), 2οι στο Αμβούργο τον περασμένο μήνα.
Ο αγώνας ξεκινά στις 12:14.

LW2x
Τρίτος τελικός για τα Ελληνικά κουπιά, αυτός της δίκωπου ελ.β. γυναικών, με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Λίτσα Καλαμποκά, οι οποίες και αυτές πήγαν καλά στον ημιτελικό τους και τερμάτισαν δεύτερες. Αντίπαλοί τους οι MILANI Laura, MARASCA Enrica (ITA2), 5ες στο παγκόσμιο του 2010 αλλά με το τετραπλό, οι HEDSTROM Kristin, NICHOLS Julie (USA1), 1ες στο Αμβούργο, 3ες στο Μόναχο, οι JENNERICH Lindsay, CAMERON Tracy (CAN), παγκόσμιες πρωταθλήτριες, οι GOODSELL Hester, HOSKING Sophie (GBR), 1ες στο Μόναχο, 5ες στο παγκόσμιο του 2010 και οι McNAMARA Alice, EVERY-HALL Hannah (AUS), 4ες πέρσι στο παγκόσμιο.
Ο αγώνας τους ξεκινά στις 12:27.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Επιμέλεια "Greek Rowers"

Δεν υπάρχουν σχόλια: