Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Bραβεύσεις Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

  
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ετήσια εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους αθλητές του Ν.Α.Ο.Κ.Θ. που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Πανελλήνιες ναυταθλητικές διοργανώσεις το 2010. Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη αίθουσα του ΕΡΩΤΙΚΟΣ MARE, παρευρέθησαν οι εξής προσκεκλημένοι: η Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κα Κελεσίδου , ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Κος Μπακογλίδης, ο Αντιδ/ρχος Κος Σαρηγιάννης, οι Δημ. Συμβ. Κοι Αφεντουλίδης και Πετκάκης, ο Δ/τής της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος Κος Τσαϊλάς, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  Κοι Καρράς και Μωυσίδης . Η τελετή έγινε την Τρίτη 01 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 21:00. 
Σημαντική πρόοδο πραγματοποίησε το άθλημα της Κωπηλασίας του ΝΑΟΚΘ. Οι δυο πρωταθλητές του ΝΑΟΚΘ Τραυλός Θεοδόσης και Μόρδος Μιχάλης, παρέα με τους Αφεντούλη Νίκο (Καστοριά) και Κονσόλα Γιώργο (Σαλαμίνα) κατέκτησαν την έκτη θέση στον κόσμο  στο τετραπλό σκιφ Ανδρών. Η επιτυχία των τεσσάρων αυτών παιδιών είναι τεραστία και αποδεικνύει την σωστή δουλειά που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριάς
Παράλληλα όμως με αυτούς τους δυο κωπηλάτες ο ΝΑΟΚΘ βράβευσε για τις Πανελλήνιες νίκες τους και τους εξής αθλητές:
Αγγελική Αζέπη, Σοφία Γεωργιάδου, Νίκο Φεγγομύτη, Δημήτρη Ραμαδανίδη, Γιώργο Ραμαδανίδη, Νίκο Σαμλίδη, Στέλιο Σαμλίδη, Ελένη Βαρβέρη και Κανέλλα Δούμπλατζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: