Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΑ



Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2011 στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης για την πρόκριση αθλητών στην Εθνική Ομάδα, ενόψει  κατάρτισης νέας Εθνικής Ομάδας για το 2011.
Ο Αγώνας πρόκρισης πραγματοποιηθήκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Μαραθώνα, όπου έλαβαν μέρος οι καλύτεροι αθλητές απ' όλη την Ελλάδα.
Η δική μας ομάδα απαρτίζετο από τους: Δρακονταειδή Σπύρο, Μπελτσώνια Σταύρο, Πετεινάτο Αλέξη και Στελιανέση Ευτυχία.
Η αθλήτριά μας Στελιανέση Ευτυχία κατέλαβε την 9η θέση στο 1Χ  (μονό σκίφ) Νεανίδων 17-18 ετών από τις 21 συμμετέχουσες, παρά το γεγονός ότι η κατηγορία της είναι Κορασίδων 16 ετών.  Επόμένως, ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος και η δε απόσταση του αγώνα ήταν 3.800μ..
Αποτέλεσμα ήταν να προκριθεί στον επαναληπτικό αγώνα της Κυριακής 09/01/2011 στο αγώνισμα 2Χ (διπλό σκίφ) Νεανίδων με συναθλήτρια που όρισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής.
Ελπίζουμε ότι μετά τη θαυμάσια απόδοσή της, στην επαναληπτική αξιόλογηση το Μάρτιο, θα οριστικοποιηθεί η ένταξή της στην Εθνική Ομάδα τιμώντας τον Όμιλό της, την προπονήτριά της κα Κουνάδη Ειρήνη και την Κεφαλονιά μας.
Τα υπόλοιπα παιδιά μας έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, όπου ελπίζουμε και γι' αυτά,  να βελτιωθούν και να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες τους.
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και γεμάτο επιτυχίες το 2011.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: