Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ο Ν.Ο.Ι. μπαίνει ξανά στη «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ν.Ο.Ι. μπαίνει ξανά στη  «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Με 38 αθλητές στην Καστοριά –Στόχος ο τίτλος του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος

Αποφασισμένος να κατακτήσει για 27η συνεχή χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος ανεβαίνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην Καστοριά, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η β΄ φάση του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που αφορά τις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων.
Ήδη κατά την α΄ φάση του Πρωταθλήματος ο Ν.Ο.Ι. βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων με 13 πρώτες νίκες, ενώ έπιασε την πρωτιά με άνεση και στον βαθμολογικό πίνακα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης.
Στόχος του Ομίλου είναι να εξασφαλίσει τα περισσότερα χρυσά μετάλλια και στην τελική φάση της διοργάνωσης, ώστε να στεφθεί εκ νέου Πρωταθλητής και Πολυνίκης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κυριαρχία του στην ελληνική Κωπηλασία. Για το σκοπό αυτό θα ρίξει στη «μάχη» μία πολυπληθή ομάδα 38 νεαρών αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι θα ανταγωνιστούν πληρώματα 27 σωματείων απ’ όλη τη χώρα. Συνολικά θα αγωνιστούν το διήμερο στην Καστοριά περίπου 300 αθλητές. Ωστόσο, η ομάδα του Ν.Ο.Ι. έχει κάνει σκληρή προετοιμασία όλο το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που της επιτρέπει να αισιοδοξεί για ένα καλό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.
Στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα αγωνιστούν οι εξής νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων:
Άγγελος Μπερής, Κων/νος Παπαδιώτης, Θανάσης Παλαιοπάνος, Γιώργος Γραμμενιάτης, Αποστόλης Ντότης, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Χαράλαμπος Βλαχόπουλος, Χρήστος Οικονόμου, Γιώργος Κολιός, Ανδριανός Οικονόμου, Φίλιππος Τσικούρας, Κων/νος Θεοδώρου, Ευλάμπιος Στύλιος, Αλέξανδρος Μαμακής, Χρήστος Προύσκας, Βασίλης Μπαλάφας, Μιχάλης Φαϊτάς, Κων/νος Μουλάς, Βασίλης Ζέρβας, Ναπολέων Μήτσης, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Κων/νος Μυζήθρας, Χρήστος Λαγός, Βασίλης Σαράτσης, Θεόδωρος Μυζήθρας, Λεωνίδας Γουνής και Χρήστος Λιούγκος.
Οι αθλήτριες του Ν.Ο.Ι. που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της  Καστοριάς είναι οι: Άρτεμις Ντούσκου, Αφροδίτη Σιόλου, Μαρία Παύλου, Κατερίνα Βλάχου, Πηνελόπη Μπατσή, Αλεξάνδρα Δρόσου, Αριάδνη Μήτση, Εύα Μπάμπου, Βίκυ Ντότη και Αλεξία Κασιούμη.
Την αποστολή του Ομίλου θα συνοδεύσουν ο Ταμίας του Ν.Ο.Ι. Κώστας Μπίλης, ο Έφορος Κωπηλασίας Κώστας Νταλαμάγκας και οι προπονητές Ηλίας Παππάς, Δημήτρης Δερέκας, Θανάσης Μπουκουβάλας, Θανάσης Λιόλιος και Λευτέρης Τζίμας.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: