Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Στον Δήμαρχο Κατερίνης η Διοίκηση του Ν.Ο.Κατερίνης

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Καρυώτη, τον Έφορο Δημ. Σχέσεων Κώστα Σακκά, του Αν. Γ.Γραμματέα Βαγγέλη Καρπούζα και τον Έφορο ιστιοπλοΐας Βασίλη Μπούσιου.
Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Κατερίνης στάθηκε πάντα δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον, ώστε να συνεχιστεί η πολύ επιτυχημένη πορεία του ιστορικού αυτού σωματείου.
Ο Πρόεδρος κ. Καρυώτης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Χιονίδη για τις ευχές του και παρουσίασαν συνοπτικά τα σχέδια τους για το μέλλον του συλλόγου, ενώ αναγνώρισαν τη διαχρονικά σημαντική προσφορά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημάρχου στους σκοπούς του Ομίλου.
Ο Δήμαρχος αποχαιρέτησε την αντιπροσωπία του Ν.Ο.ΚΑΤ με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, σε κάθε συγκεκριμένη πρότασή τους, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην Πιερία και την προσφορά στον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας.
Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: