Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρωτιές για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στις τελικές προκρίσεις του Σχινιά

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτιές για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στις τελικές προκρίσεις του Σχινιά
Mε την Εθνική Κωπηλασίας προπονούνται έξι επίλεκτοι

Πρωτιές και διακρίσεις, όπως εξάλλου ήταν αναμενόμενο, πέτυχαν οι επίλεκτοι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κατά τους διήμερους προκριματικούς αγώνες που διεξήγαγε πρόσφατα στον Σχινιά η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας, με στόχο να στελεχώσει τις Εθνικές της Ομάδες.
Πρώτοι στα αγωνίσματα που έτρεξαν αναδείχθηκαν φυσικά οι δύο Ολυμπιονίκες του Ν.Ο.Ι., ο Γιάννης Τσίλης κι ο Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Πρώτοι στην Δίκωπο Εφήβων τερμάτισαν οι Νίκος Βλάχος και Σπύρος Αντώνης, ενώ ο Στέφανος Ντούσκος πήρε την πρωτιά στο ελαφρό Σκιφ Εφήβων και τερμάτισε δεύτερος στο Σκιφ των Ανδρών. Πρώτη στο ελαφρύ Σκιφ Γυναικών αναδείχθηκε και η Αμαλία Τσιάβου, ενώ ο Θανάσης Παλαιοπάνος κατετάγη πρώτος στο Σκιφ Παίδων. Στη Δίκωπο της ίδιας κατηγορίας πρώτοι τερμάτισαν οι Αποστόλης Ντότης και Παντελής Σωτηρακόπουλος.
Επίσης, τέταρτος στο Σκιφ Εφήβων ήταν ο Άρης Γραμμενιάτης, και δεύτερη στο Σκιφ Κορασίδων η Άρτεμις Ντούσκου.
Αυτή την περίοδο και μετά τις προκρίσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά προπονητικό κοινόβιο 21 επίλεκτων αθλητών κι αθλητριών, από τους οποίους θα προκύψει και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Κωπηλασίας. Από πλευράς Ν.Ο.Ι., εκτός των Τσίλη – Τζιάλλα συμμετέχουν οι Στέφανος Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου, Νίκος Βλάχος και Σπύρος Αντώνης.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: