Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Έλαμψαν» τα κουπιά του Ν.Ο.Ι. στη διεθνή Ρεγκάτα της Ιταλίας!

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Έλαμψαν» τα κουπιά του Ν.Ο.Ι. στη διεθνή Ρεγκάτα της Ιταλίας!
Κατέκτησαν μετάλλια και πέρασαν με… άριστα το πρώτο φετινό διεθνές τεστ

Με το… δεξί ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους για τους πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν το καλοκαίρι τη μεγάλη μάχη της εξασφάλισης του πολυπόθητου «εισιτηρίου» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Έξι επίλεκτοι αθλητές του Ν.Ο.Ι. έλαβαν μέρος στην διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία και οι πέντε κατάφεραν ν’ ανέβουν στο βάθρο! Πιο συγκεκριμένα, στο κορυφαίο σκαλί ανέβηκε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ο Γιώργος Τζιάλλας, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Γ. Αγγελόπουλο στη Δίκωπο άνευ Ανδρών. Οι δυο τους πήραν κι ένα χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα. Ο έτερος Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσίλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον Γ. Χρήστου στη Δίκωπο άνευ Ανδρών και μία τέταρτη θέση στο ίδιο αγώνισμα.
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο Πιεντιλούκο και οι νεότεροι Γιαννιώτες πρωταθλητές. Η Κατερίνα Ζέρβα πήρε το χρυσό μαζί με τη Μ. Πέργουλη στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων και ένα ασημένιο στο ίδιο αγώνισμα, ενώ χρυσός αλλά και χάλκινος στέφθηκε και ο Κώστας Βαρδάκας στην παρθενική του διεθνή εμφάνιση, στην Δίκωπο άνευ των Εφήβων παρέα με τον Κ. Καλανδαρίδη. Ένα χάλκινο μετάλλιο απέσπασε η Αμαλία Τσιάβου μαζί με την Μ. Εμμανουηλίδου στο διπλό ελαφρύ των Γυναικών, ενώ πήρε την έκτη θέση στο Σκιφ Ελαφρών Βαρών. Τέλος, πολύ καλή εμφάνιση έκανε στην Ιταλία και ο Στέφανος Ντούσκος, παίρνοντας μία πέμπτη θέση μαζί με τον Γ. Κόνσολα στο Διπλό Σκιφ ελ. Βαρών των Ανδρών και μία έκτη μαζί με τον Γ. Πέτρου στο ίδιο αγώνισμα.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: