Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δυναμικά στη νέα χρονιά η Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη στην κωπηλασία δεν σταματά ούτε κατά την διάρκεια των γιορτών . Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2015 νέα ταλέντα από ομίλους όλης της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν σε Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα και Πόρο πραγματοποιώντας σειρά προπονήσεων υπό την επίβλεψη των αρμόδιων προπονητών της Δήμητρας Γιαννιού και Ζυγούρα Παναγιώτη και τον ομοσπονδιακών τεχνικών Σάκη Αθανασιάδη, Τόλη Παλαιοπάνο και Κώστα Κοντομανώλη. Στις προπονήσεις πήραν μέρος αθλητές κι αθλήτριες γεννημένοι το 2001-02-03.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη (ΝΟΘ και ΟΦΘ) και συμμετείχαν αθλητές από τα σωματεία ΝΟΚατερίνης, ΝΟΓιαννιτσών, ΙΟΘ,ΝΟΘ, ΟΦΘ, ΝΑΟΚΘ, ΝΟΠεθελινού και στην Ηγουμενίτσα με την συμμετοχή αθλητών-τριών από τον ΝΑΟΚέρκυρας, Ν.Ο.Ιωαννίνων και Ν.Ο.Ηγουμενίτσας. Οι προπονήσεις εστιάστηκαν στην εκμάθηση της ενιαίας τεχνικής του αθλήματος.

Την προπόνηση της Θεσσαλονίκης παρακολούθησε και συμμετείχε μετά από πρόσκληση μας και ο εθνικός προπονητής της Άρσης Βαρών Ιωαννίδης Δημήτρης , τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές γύρω από την σωστή τεχνική των ασκήσεων δύναμης.

Από το Σάββατο 3/01/2015 μέχρι και την Τρίτη 6/1/2015 μετά από πρόσκληση του Ν.Ο.Πόρου Τροιζηνίας , πραγματοποιήθηκε στον Πόρο mini κοινόβιο της κατηγορίας αυτής με επίλεκτους αθλητές από τα σωματεία του κέντρου και της Μυτιλήνης υπό την επίβλεψη της κ.Αξιώτη Ρίας. Την Κυριακή στην προπόνηση συμμετείχε και καθοδήγησε τους αθλητές-τριες και ο κ.Κοντομανώλης προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ναυτικό Όμιλο Πόρου Τροιζηνίας και ιδιαίτερα τον προπονητή του Συλλόγου κ.Χρήστο Λίτσα ο οποίος έκανε όλες τις ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί το κοινόβιο αυτό. (εξασφάλιση διαμονής και διατροφής), καθώς και τους προπονητές των συλλόγων που παρευρέθηκαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις. Θα ήταν ευχής έργον το παράδειγμα του ΝΟΠΤ με την φιλοξενία των παιδιών να ακολουθήσουν κι άλλοι Όμιλοι προκειμένου να μην υπάρχει το εμπόδιο της μετακίνησης και να μπορούν οι προπονητές να δουλεύουν περισσότερες ώρες με τους αθλητές.

Ανάλογα κοινόβια ανάπτυξης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μέσα στο επόμενο διάστημα.
Πηγή: kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: