Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο Ν.Ο.Ι. με 23 αθλητές στον Σχινιά για τον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ν.Ο.Ι. με 23 αθλητές στον Σχινιά για τον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης

Με τον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης τον οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά για την Κωπηλασία και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών», συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση που τον θέλει πρωταγωνιστή κάθε χρόνο στους υγρούς στίβους.
Ο συγκεκριμένος Αγώνας, που αποτελεί το πρώτο τεστ το οποίο θα κρίνει τη δουλειά που έκαναν το προηγούμενο διάστημα τα αθλητικά σωματεία και το επίπεδο των κωπηλατών τους, οι καλύτεροι εκ των οποίων θα κληθούν να στελεχώσουν φέτος την Εθνική Ομάδα, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και ο Ν.Ο.Ι. κατεβαίνει σ’ αυτόν με ομάδα αποτελούμενη από 23 επίλεκτους αθλητές. Επικεφαλής είναι φυσικά οι δύο Ολυμπιονίκες Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας. Την υπόλοιπη ομάδα απαρτίζουν οι: Κατερίνα Ζέρβα, Στέφανος Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου, Κων/νος Μάντζιος, Νίκος Βλάχος, Κων/νος Βαρδάκας, Σπύρος Αντώνης, Αποστόλης Ντότης, Βαγγέλης Μπερής, Αριστείδης Γραμμενιάτης Βασίλης Νάσιος, Χρήστος Παπαδημητρίου, Θανάσης Παλαιοπάνος, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Βασιλική Κοζανίτη, Ελένη Πίσπα, Πετρούλα Τσιάβου, Άρτεμις Ντούσκου, Αφροδίτη Σιόλου, Σουζάνα Στέφου και Κώστας Μαγκλάρας. Την ομάδα του Ν.Ο.Ι. συνοδεύει ο προπονητής Δημήτρης Δερέκας.
***
Πέντε Γιαννιωτόπουλα
σε κοινόβιο ανάπτυξης

Εκτός των έμπειρων αθλητών και αρχάριοι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κλήθηκαν και συμμετείχαν πρόσφατα σε μονοήμερο κοινόβιο ανάπτυξης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στην Ηγουμενίτσα. Στόχος του κοινοβίου να εξοικειωθούν οι νεαροί αθλητές με την λειτουργία του και να μυηθούν στην τεχνική Κωπηλασία. Σ’ αυτό έλαβαν μέρος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, οι: Παύλος Φαϊτάς, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Βασίλης Ζέρβας, Αριάδνη Μήτση και Γιώργος Κολιός. Τους αρχάριους αθλητές (συμμετείχαν και κωπηλάτες του Δ.Ν.Ο. Ηγουμενίτσας) δίδαξαν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Τόλης Παλαιοπάνος και Πάνος Ζυγούρας, ενώ παραβρέθηκε η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: