Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Στα κεντρικά της Εθνικής τράπεζας οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές

Στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας βρέθηκαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας οι αθλητές της προολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους προκειμένου να συναντήσουν τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά.

Η Εθνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για στήριξη του προγράμματος «Υιοθέτηση Αθλητών» για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία (Ρίο), αποφάσισε τη στήριξη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, από την Κωπηλατική Ομοσπονδία υποστηρίζονται τα πληρώματα του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών ,του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών και της Τετρακώπου Ανδρών που απαρτίζουν οι αθλητές: Κατερίνα Νικολαϊδου, Γιώργος Κόνσολας, Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής, Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος.

Τους αθλητές και τους προπονητές συνόδευε ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς που αναφέρθηκε στη συνεργασία των δυο πλευρών . «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την Ομοσπονδία μας καθώς με αυτή τη χορηγία εξασφαλίζεται η σωστή προετοιμασία των αθλητών μας τόσο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 που τα πληρώματα μας θα διεκδικήσουν την πρόκριση για το Ρίο όσο και μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες . Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική τράπεζα και προσωπικά τον κύριο Τουρκολιά για τη απόφασή τους να σταθούν δίπλα μας

Ελπίζουμε ότι με τη βοήθειά τους θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών κι ευελπιστούμε η συνεργασία μας να επεκταθεί και στο μέλλον και σε άλλες κατηγορίες αθλητών καθώς το άθλημα της κωπηλασίας βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα».
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: