Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ν.Ο.Ι. με εννέα αθλητές στο Βαλκανικό Πρωτ/μα Κωπηλασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ν.Ο.Ι. με εννέα αθλητές στο Βαλκανικό Πρωτ/μα Κωπηλασίας


Το ετήσιο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας και σ’ αυτό θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας εννέα νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. αποτελούν πάνω από το ένα τέταρτο του συνόλου της Ελληνικής αποστολής, η οποία αριθμεί 35 κωπηλάτες και είναι φυσικά οι περισσότεροι από κάθε άλλο σύλλογο της χώρα μας, όπως εξάλλου συμβαίνει κάθε χρόνο!
Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία των Παίδων θα αγωνιστούν οι αθλητές Κώστας Βαρδάκας, Σπύρος Αντώνης, Χρήστος Παπαδημητρίου και Βασίλης Νάσιος. Στις Κορασίδες η Βασιλική Κοζανίτη. Στους Εφήβους οι Νίκος Βλάχος, Στέφανος Ντούσκος και Κώστας Μάντζιος. Στις Νεάνιδες η Κατερίνα Ζέρβα.
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος, εκτός της οικοδέσποινας Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και οι χώρες Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, FYROM, καθώς και η Κύπρος για πρώτη φορά φέτος. Στόχος για τα ελληνικά πληρώματα να ανεβάσουν στα περισσότερα από τα 19 αγωνίσματα στα οποία θα συμμετέχουν την Ελληνική Σημαία στο βάθρο.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

5 σχόλια:

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ είπε...

ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΕΥΓΑΤΟΙ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ

ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ) ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΩΡΑ

Unknown είπε...

Φίλε ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ, τα δελτία τύπου των Ομίλων απευθύνονται κυρίως στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι σε σένα και τους φίλους των άλλων Ομίλων, που λίγο πολύ ξέρετε ποια είναι η δύναμη του καθενός. Σκοπό έχουν δε, να προβληθούν, να συζητηθούν, να εντυπωσιάσουν αν θέλεις, στις τοπικές κοινωνίες και να δελεάσουν τα νέα παιδιά να έρθουν κοντά στο άθλημα. Και μη μου πεις ότι υπάρχει αρκετή προβολή του αθλήματος γιατί θα διαφωνήσω. Εκτός αυτού, είναι απολύτως σωστό να προβάλλονται οι επιτυχίες των αθλητών και να μαθαίνει για αυτές και ο "γείτονας" εκτός από τους γονείς τους. Ας μη γινόμαστε γκρινιάρηδες για όλα λοιπόν.

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ GREEKROWERS.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΙΑΤΟ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ

Unknown είπε...

Φίλε "ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ"
1. Αν αμφισβητούσα το δικαίωμά σου να έχεις άποψη θα είχα διαγράψει τα σχόλιά σου.
2. Δεν κριτικάρω την άποψή σου. Δικαιολογώ την άποψη των σωματείων, που εσύ, με το αυξημένο αίσθημα Δημοκρατίας και Ελευθερίας του λόγου, κριτικάρεις και κατακρίνεις.

ΤΡΑΓΟΥΔΩΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ είπε...

ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ