Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Με 35 αθλητές στο Βαλκανικό πρωτάθλημαΜε 35 αθλητές κι αθλήτριες από σωματεία όλης της Ελλάδας αναχώρησε οδικώς τα ξημερώματα της Πέμπτης για τη Βοσνία και την πόλη Βίσεγκραντ, η Εθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων προκειμένου να πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Τα ελληνικά πληρώματα θα πάρουν μέρος στα 19 από τα 21 αγωνίσματα του προγράμματος με στόχο να ανεβάσουν στα περισσότερα από αυτά την γαλανόλευκη στο βάθρο. «Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κάναμε την καλύτερη επιλογή και πάμε για τα καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης που θα συνοδεύσει την ομάδα μαζί με τους σωματειακούς Γιάννη Τσαλούχο και Βασίλη Χασιώτη.

Αρχηγός της αποστολής ο έφορος Εθνικών ομάδων Κώστας Παπαγιάννης ενώ ως διαιτητής μεταβαίνει στην Βοσνία και ο Μιχάλης Παχής. Στο Βίσεγκραντ θα μεταβεί και ο ταμίας της Κωπηλατικής ομοσπονδίας Γιώργος Μουτσάτσος με την ιδιότητα του προέδρου του Βαλκανικού συνεδρίου.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα θα πάρουν ακόμη μέρος εκτός της οικοδέσποινας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και οι FYROM, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία και για πρώτη φορά η Κύπρος.

Αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής ομάδας που επιλέχθηκε κατόπιν δοκιμασιών έχει ως εξής:

Έφηβοι:
Τετράκωπος άνευ: Μάντζιος Κ-Βλάχος Ν.-Παπασακελλαρίου Γ.-Αθανασίου Χ.
Δίκωπος άνευ: Λαδόπουλος Δ.-Λεμονάς Κ.
Σκιφ: Καλέντζης Σ.
Διπλό σκιφ: Ντούσκος Σ-Πέτρου Ι (φωτο)
Τετραπλό σκιφ: Ντούσκος Σ.-Πέτρου Ι.-Καλέντζης Σ.-Χαριτάκης Θ.
Οκτάκωπος: Μάντζιος Κ- Βλάχος Ν.-Παπασακελλαρίου Γ.-Αθανασίου Χ.- Λαδόπουλος Δ.-Λεμονάς Κ-ΧάγιαςΙ.-Προκοπίου Ι. Μπούγιας Α (πηδαλ.)

Νεάνιδες:
Τετραπλό σκιφ: Ασουμανάκη Σ.-Ζέρβα Κ.-Γιάννου Π.-Μάμαλου Δ.
Δίκωπος άνευ: Εμμανουηλίδου Θ.-Κυρίδου Α.
Σκιφ: Γιάννου Π.
Διπλό σκιφ: Ασουμανάκη Σ.-Ζέρβα Κ

Παίδες:
Σκιφ: Αθανασιάδης Β.
Διπλό σκιφ: Μπαλλής Π.-Καλανταρίδης Ι.
Οκτάκωπος: Αντώνης Σ.-Βαρδάκας Κ-Νάσιος Β.-Παπαδημητρίου Χ.-Κουστουμπάρδης Κλ.-Μητρόπουλος Β.-Δημάκος Λ.-Αθανασίου Β.-Μπούγια Α (Πηδαλ)
Τετράκωπος άνευ: Αντώνης Σ.-Βαρδάκας Κ-Νάσιος Β.-Παπαδημητρίου Χ
Δίκωπος άνευ: Κουστουμπάρδης Κλ.-Μητρόπουλος Β
Τετραπλό σκιφ: Μπαλλής Π.-Καλανταρίδης Ι.-Αρμενιάκος Κ.-Αθανασιάδης Β.

Κορασίδες:
Σκιφ: Βόντζου Α.
Διπλό σκιφ: Νίκα Α-Τσιόλα Σ.
Τετραπλό σκιφ: Νίκα Α-Τσιόλα Σ.-Βόντζου Α-Κοζανίτη 
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: