Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Πέτρος Μπαλλής του Ν.Ο.Γιαννιτσών

Ο Αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Πέτρος Μπαλής διαπρέπει στους κωπηλατικούς στίβους. Μετά την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο 1Χ Παίδων, τον Ιούλιο στο 80o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στα Ιωάννινα, κατέκτησε την 1η θέση στο 2Χ στους Αγώνες πρόκρισης που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Λίμνη της Καστοριάς, για την Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο στην Βοσνία.
Ο Προπονητής του ΝΟ Γιαννιτσών Ανδρέας Λιγγερίδης και ο Προπονητής του ΟΕΑ-ΝΑ Βόλου, Σίμος Σάμιος προετοιμάσαν τους αθλητές τους, Πέτρο Μπαλή (Χάλκινο Πρωταθλητή 1Χ) και Γιάννη Καλανδαρίδη (Χρυσό Πρωταθλητή 1Χ) αντίστοιχα, ώστε να πάρουν μέρος ως πλήρωμα στο 2Χ σκιφ στους Αγώνες πρόκρισης.

Οί δύο Κωπηλάτες, κάνοντας μια εντυπωσιακή κούρσα, τερμάτισαν στην 1η θέση και κατέκτησαν απ΄ευθείας την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα χωρίς να χρειαστεί να πάρουν μέρος στην Β’ φάση επιλογής των 1Χ.

Ο Πέτρος συμμετέχει αυτές τις μέρες μαζί με τους υπόλοιπους 34 Αθλητές της αποστολής στο κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας με επικεφαλής τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Κώστα Κοντομανώλη και θα αναχωρήσει για την πόλη Visegrad στην Βοσνία στις 4 Σεπτέμβρη.

Ο Πρόεδρος Νίκος Θωμαΐδης και το ΔΣ του ΝΟ Γιαννιτσών, ευχαριστούν τον ΟΕΑ-ΝΑ Βόλου και τον Προπονητή του Σίμο Σάμιο για την άψογη συνεργασία, συγχαίρουν τον Προπονητή του Ομίλου Ανδρέα Λιγγερίδη και εύχονται στον Πέτρο Μπαλλή, να επιστρέψει από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα έχοντας στις αποσκευές του Διεθνείς διακρίσεις συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξαν οι Κουρκουρίκης, Χρυσοχόου, Μπάλκογλου, Χατζόπουλος, Γεωργιάδης, Σπυρίδης, Πετρίδης και Καλαϊτζής οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια κατέκτησαν με την Εθνική μας Ομάδα, Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Βαλκανικά Μετάλλια.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών ενημερώνει Γονείς και Παιδιά (10 έως 15 ετών) που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα  ότι οι Εγγραφές στην Ακαδημία Κωπηλασίας γίνονται καθημερινά στα τηλ. 6971 556518 και 6946 795669
Το Γραφείο Τύπου του ΝΟ Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια: