Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια Σαμαρά, Βενιζέλου για τα μετάλλια στην κωπηλασία



Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλαν ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών από τους Σπύρο Γιάνναρο, Παναγιώτη Μαγδανή, Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα και την Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.
Ο Πρωθυπουργός στο τηλεγράφημά του αναφέρει «Συγχαρητήρια για τις παγκόσμιες διακρίσεις σας. Με τις μεγάλες σας επιτυχίες αποδεικνύετε σε όλους μας ότι όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, η συντονισμένη και η άοκνη προσπάθεια αποδίδει πάντα».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την κατάκτηση μεταλλίων των Ελλήνων αθλητών στον υγρό στίβο έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Από τον υγρό στίβο που τόσες χαρές μας χάρισε φέτος το καλοκαίρι αναδύθηκαν σήμερα άλλα δύο μετάλλια. Συγχαρητήρια στα χρυσά κουπιά τους Σπύρο Γιάνναρο, Παναγιώτη Μαγδανή, Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα και την ασημένια Κατερίνα Νικολαΐδου για την υπερπροσπάθεια και το αποτέλεσμα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: