Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο.Α.Ν. 2014: Το πρόγραμμα των ελληνικών πληρωμάτων (ημέρα 3η)

Σε δύσκολες σειρές τα ελληνικά πληρώματα
Με τον ημιτελικό του σκιφ νεανίδων και τον επαναληπτικό στη δικώπους εφήβων, συνεχίζεται αύριο η προσπάθεια των πληρωμάτων μας στους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στην πόλη Nanjing της Κίνας.
Πρώτη, στις 5:50 (Ω.Ε), θα αγωνιστεί η Αθηνά Αγγελοπούλου στον 2ο και θεωρητικά πιο δύσκολο, ημιτελικό του σκιφ. Στο δρόμο για τον τελικό θα έχει ως βασικές αντιπάλους τη Γαλλίδα Juillet Camille και την Βρετανή Thornton Anna, ασημένιο μετάλλιο στο JW1X και χάλκινο μετάλλιο στο JW4X αντίστοιχα, στο φετινό Παγκόσμιο Ε-Ν στο Αμβούργο. Υπολογίσιμες είναι όμως και η πρωτοεμφανιζόμενη Helseth Thea από την Νορβηγία που ήταν πρώτη στον προκριματικό και η Petrikaite Sonata από την Λιθουανία, επίσης 1η στον προκριματικό και 10η στο JW1X στο Αμβούργο. Η έκτη του ημιτελικού είναι η  Du Toit Daniella από την Ζιμπάμπουε που δεν δείχνει ικανή να απειλήσει.
5:50 JW1X GRE GBR NOR LTU FRA ZIM  (1-3->FA, 4..->FB) .
Μια ώρα αργότερα, στις 6:50, οι Νίκος Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος αγωνίζονται στον επαναληπτικό της δικώπου άνευ, με στόχο μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στον τελικό. Αντίπαλοι τους οι Αυστριακοί Seifriedsberger Christoph και Querfeld Ferdinand, οι Ιταλοί Mager Riccardo και Peretti Riccardo, οι Σλοβένοι Pugelj Vid και Zaric Ziga, 3οι στη δίκωπο, στην οκτάκωπο και 5οι στο τετραπλό σκιφ αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο Ε-Ν 2014 και οι Ινδοί Kumar Amit και Kumar Atul. Θεωρητικά μιλώντας πάντα, αυτός ο επαναληπτικός είναι πιο δύσκολος από τον άλλον και αναμένεται να γίνει μάχη για την πρόκριση στον τελικό.
6:50 JM2- IND ITA AUT SLO GRE (1-2->FA, 3..->FB)


Δεν υπάρχουν σχόλια: