Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΚΟΦΝΣ: Επιστολή αλληλεγγύης στην Σερβική Ομοσπονδία

Επιστολή αλληλεγγύης για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Σερβία απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς προς το προεδρείο της Σερβικής Ομοσπονδίας .
Ακολουθεί η επιστολή (μεταφρασμένη):

Aγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητέ Νebosja
Αγαπητοί Σέρβοι φίλοι της Κωπηλασίας

Λάβαμε την επιστολή σας σχετικά με τις προετοιμασίες του Ευρωπαικού πρωταθλήματος υπό τις δύσκολες και δυσάρεστες συνθήκες που έχετε περιέλθει λόγω των καταστροφικών πλημμυρών.

Κατανοούμε απόλυτα τα συναισθήματα και την θλίψη σας αφού και η χώρα μας έχει δοκιμαστεί τουλάχιστον δυο φορές στις δυο τελευταίες δεκαετίες, με πλημμύρες αλλά και με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα, ότι παρά την κρίσιμη και δυσάρεστη αυτή κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα σας συνεχίζετε ανεπηρέαστοι τις προετοιμασίες του Ευρωπαικού πρωταθλήματος προκειμένου να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό στις συμμετέχουσες ομάδες και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια εξαιρετική διοργάνωση.

Η σκέψη μας είναι μαζί σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο , νιώθοντας παράλληλα θλίψη για τις ζωές που «χάθηκαν» άδικα εξαιτίας αυτών των καταστροφών που έπληξαν την όμορφη και φιλόξενη χώρα σας

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά

Εκ μέρους της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας
Γιάννης Καρράς
Πρόεδρος
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: