Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι προτάσεις στη συνάντηση με τα σωματεία



Έντονος προβληματισμός για το μέλλον αλλά και προτάσεις για να αντιμετωπισθούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός αναδείχθηκαν κατά την συνάντηση της διοίκησης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των σωματείων που έγινε στην διάρκεια του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Καταρχήν αποδεκτή έγινε η πρόταση της Ομοσπονδίας για μείωση των ημερών διεξαγωγής της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος από τέσσερις σε τρεις κι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Συζητήθηκε ακόμη η μείωση των αγωνισμάτων καθώς και ο περιορισμός των αγωνισμάτων που θα μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε αθλητής. Επίσης προτάθηκε να καλύπτει η Ομοσπονδία τις δαπάνες των αθλητών των Εθνικών ομάδων που παίρνουν μέρος σε προπονητικά κοινόβια όπως και να εξεταστεί η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος με γνώμονα την οικονομία Ομοσπονδίας και σωματείων σε μετακίνηση, διαμονή και διατροφή.

Όλες οι προτάσεις και οι απόψεις πάνω σε αυτές που καταγράφηκαν θα έρθουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το οποίο θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις για την έγκρισή του ή μη.  
Πηγή: www.kopilasia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: