Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Χορηγός στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Νικολαΐδου η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ


Χορηγική συμφωνία υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Πίστη με την Κατερίνα Νικολαϊδου, Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2013 στην Κωπηλασία με στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των προσπαθειών της πρωταθλήτριας και την απρόσκοπτη αφοσίωσή της σε νέες διακρίσεις.

Χορηγός στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωπηλασίας η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑΑξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Νικολαΐδου, έχει στο ενεργητικό της τρία χρυσά μετάλλια για το 2013, ένα στους Μεσογειακούς Αγώνες, ένα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, ένα αργυρό μετάλλιο για το 2013 στο Παγκόσμιο Γυναικών και ένα αργυρό μετάλλιο για το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2013, από τους δημοσιογράφους – μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Νικολαϊδου, αναφερόμενη στη
συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά την Ευρωπαϊκή Πίστη για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μου χαρίζει με αυτή τη συνεργασία στο δύσκολο αγώνα μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η κίνηση μιας τόσο μεγάλης εταιρείας να σταθεί στο πλευρό μου και να συντελέσει καθοριστικά στην αποτελεσματικότερη προετοιμασία μου. Αποτελεί αναμφισβήτητα μία αξιέπαινη κίνηση, ιδιαίτερα κάτω από τις τόσο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν στη χώρα μας».

Ο Κώστας Χαλκιώτης Προϊστάμενος Marketing & Επικοινωνίας της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτή τη συνεργασία. Η Κατερίνα είναι μια δυναμική, μεθοδική αθλήτρια, αφοσιωμένη πλήρως στο άθλημά της. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, προσφέρει τη στήριξή της, ώστε η Κατερίνα να συνεχίσει τις προσπάθειές της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της: τη διεθνή της καταξίωση με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς του 2016. Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία, έχουμε ως στόχο να συνεισφέρουμε ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και στην παροχή κινήτρων στους νέους για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό».
Πηγή: www.sofokleousin.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: