Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αναχώρησε η Μεσογειακή ομάδα



Αναχώρησε σήμερα Τετάρτη 19/6 για την Μερσίνα της Τουρκίας η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς αγώνες που ξεκινούν την Παρασκευή στη λίμνη Σεϊχάν.

Συνολικά στη Μεσογειακή ρεγκάτα θα διεξαχθούν 7 κατηγορίες (στις 5 συμμετέχει η Ελλάδα) και θα πάρουν μέρος 71 αθλητές απο 14 χώρες.

Την Μεσογειακή κωπηλατική ομάδα μας απαρτίζουν οι: Διονύσης Αγγελόπουλος (σκιφ ανδρών), Μαγδανής Παναγιώτης (σκιφ ελ βαρών ανδρών), Διαμάντη Ελένη (σκιφ γυναικών), Λευτέρης Κόνσολας-Σπύρος Γιάνναρος (διπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών) καθώς και η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης πρόσφατα στη Σεβίλλη Κατερίνα Νικολαϊδου (σκιφ ελ βαρών γυναικών).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στη λίμνη Σεϊχάν το πρωί της Παρασκευής στις 08:30 με τους προκριματικούς όλων των κατηγοριών . Το Σάββατο 22/6 στις 09:00 θα ξεκινήσουν οι επαναληπτικοί στα σκιφ ανδρών και γυναικών, στην δίκωπο άνευ των ανδρών, στο διπλό σκιφ των ανδρών και στα ελαφριά σκιφ και διπλό ανδρών και γυναικών . Το πρόγραμμα της ρεγκάτας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους τελικούς Α και Β που θα ξεκινήσουν στις 08:24 οι μικροί και στις 09:15 οι μεγάλοι.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: