Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

79ο Π.Π.Κ.: Χρυσός ο Παναγιώτης Μαγδανής και σημαντικές διακρίσεις και για τους άλλους αθλητές του Ν.Ο.Λήμνου

Ο Παναγιώτης Μαγδανής
Μια ακόμη μεγάλη νίκη για το Λημνιό πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου Παναγιώτη Μαγδανή, ο οποίος ήρθε 1ος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, αλλά και δύο αργυρά, στο 79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Σχοινιά Μαραθώνα.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών, ενώ πήρε και το ασημένιο μετάλλιο στο Σκιφ Ανδρών, αλλά και δεύτερο ασημένιο παρέα με το συναθλητή του Κώστα Δικράνη, στο Διπλό Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών.

Σημαντικές διακρίσεις είχαν και οι άλλοι αθλητές, καθώς στον τελικό του Μονού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών την 4η θέση κατέλαβε ο Κώστας Δικράνης και την 6η θέση ο Κώστας Τσόπανος, ενώ στο β΄ τελικό του Σκιφ Νεανίδων την 8η θέση κατέλαβε η Ιοκάστη Ράπτη.

Με αυτά τα τρία μετάλλια, αλλά και με άλλες σημαντικές διακρίσεις, επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου στο νησί. Ο ΝΟΛ κατάφερε να πάρει πολύ καλές θέσεις και να βρίσκεται μέσα στην 1η δεκάδα, μεταξύ 412 συμμετοχών.

Ο προπονητής των αθλητών, Γιάννης Λυτσάκης, δήλωσε: «Οι αθλητές μας αγωνίζονται σκληρά για να πετύχουν και ο ΝΟΛ πλέον συζητείται, τόσο για τις μεγάλες διακρίσεις του Παναγιώτη Μαγδανή, όσο και των άλλων αθλητών. Από την παραμεθόριο στέλνουμε μήνυμα ότι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, αρκεί και η Πολιτεία να βρεθεί κοντά μας, γιατί δαπανούμε πολλά χρήματα για τις μετακινήσεις μας και δεν έχουμε τις ίδιες δυνατότητες με τους αθλητές της υπόλοιπης Ελλάδας να παίρνουμε μέρος σε μεγάλους αγώνες.»
Πηγή: www.emprosnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: