Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Α' Σκέλος Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας



Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου στην Λεμεσό, και συγκεκριμένα στον υδατοφράκτη του Κούρη, το Α' Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (2013) το οποίο περιελάμβανε αγωνίσματα στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, αντρών και γυναικών.

Για άλλη μια χρόνια νικητής των Παγκυπρίων αγώνων ήταν το ίδιο το άθλημα της κωπηλασίας το οποίο χρόνο με χρόνο βλέπει τον αριθμό των νέων που αγκαλιάζουν την κωπηλασία να μεγαλώνει με αριθμητική πρόοδο. Η κωπηλασία είναι άθλημα που συνδυάζει την δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή και το πάθος με την άμεση επαφή των νέων με την φύση και της ομορφιές της.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα: νικητής του Α' Σκέλους αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού ο οποίος σε σύνολο 14 τελικών αγωνισμάτων είχε συγκομιδή 7 χρυσών, 2 ασημένιων και 3 χάλκινων μεταλλίων. Την δεύτερη θέση κατέλαβε το Σωματείο "ΝΗΡΕΑΣ" Ύψωνα με 5 χρυσά, 3 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια, στην τρίτη θέση ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας με 1 χρυσό, 9 ασημένια και 1 χάλκινο και τέλος ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου στην τετάρτη θέση με 1 χρυσό και 3 χάλκινα.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2013 συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Μαΐου με το Β' Σκέλος για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.
Πηγή: www.24sports.com.cy 
Οι φωτογραφίες είναι από το facebook του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια: