Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο Ν.Ο. Καστοριάς και η Ν. Ε. Καστοριάς στους αγώνες "Κύπελλο Όλυμπος 2012" του Ν.Ο.ΚΑΤ.


 

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, διοργανώνει τους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες, με την επωνυμία ”Κύπελλο Όλυμπος 2012″.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του,

Τον νομό μας θα εκπροσωπήσουν ο Ν.Ο. Καστοριάς και η Ν. Ε. Καστοριάς
Από πλευράς του Ν. Ο. Καστοριάς ο προπονητής κ. Χάρης Χρήστου δήλωσε «Περίπου δεκατέσσερις αθλητές θα εκπροσωπήσουν τον Ν.Ο. Καστοριάς γιατί έχουμε ένα θέμα με την μεταφορά . Ο επόμενος αγώνας για φέτος είναι στα Γιαννιτσά εάν δεν κάνω λάθος 26-27 Οκτωβρίου . Άλλος αγώνας δεν ξέρω εάν προκύψει ,αυτοί είναι για φέτος όσον αφορά τους διασυλλογικούς αγώνες. Μετά θα ξεκινήσουν κάποια τεστ για την εθνική ομάδα ακόμα όμως ημερομηνίες η εθνική δεν έχει βγάλει.».

Από την πλευρά της Ν.Ε. Καστοριάς ο έφορος της ομάδας κ. Αφεντούλης δήλωσε «Στους αγώνες αυτούς θα συμμετέχουν δεκατέσσερις αθλητές και ο προπονητής ο οποίος θα είναι ο συνοδός της ομάδος .
Σε αυτούς τους αγώνες θα συμμετέχουμε μαζί με τον ναυτικό όμιλο και θα πάμε την Κυριακή το πρωί. Τώρα άλλους αγώνες έχουμε μετά στον ναυτικό όμιλο Γιαννιτσών το σαββατοκύριακο στις 26- 27 Οκτωβρίου. Πιστεύω ότι εκεί θα είναι και ο ναυτικός όμιλος Μαυροχωρίου, όπως πήγαμε στον Ναυτικό όμιλο Θεσσαλονίκης με ένα λεωφορείο του δήμου Καστοριάς και οι τρεις όμιλοι αγαπημένοι. Σε αυτούς τους αγώνες στην Κατερίνη ο σύλλογος Μαυροχωρίου δεν μπορεί να συμμετέχει γιατί τα παιδιά είχαν προβλήματα και θα πάμε εμείς μαζί με τον ναυτικό όμιλο Καστοριάς.».


Πηγή: Ορίζοντες Ευαγγελίδης Σταύρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο μου στον κ.Ευαγγελίδη όσον αναφορά τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου δεν ήταν αυτό που γράφτηκε. Εγώ αναφερόμενος στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες, ”Κύπελλο Όλυμπος 2012″ της Κατερίνης, είπα ότι δεν θα συμμετέχουν για δικούς τους λόγους και είναι δικό τους πρόβλημα. Το διευκρινίζω για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις.
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ