Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ν.Α.Ο.Σούδας: Απολογισμός Σεπτεμβρίου 2012 με 11 μετάλλια για την ομάδα


Με την κατάκτηση συνολικά 11 μεταλλίων στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης (Β΄ φάση) που έγιναν στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας και στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες με την επωνυμία ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012 που έγιναν στην Σαλαμίνα έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους κωπηλάτες αθλητές του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ.

Αναλυτικότερα στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης που έγιναν στο Αργοστόλι 1 και 2 Σεπτεμβρίου και στους οποίους ο Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ συμμετείχε με 9 αθλητές, οι κωπηλάτες Βασίλης Χατζηδάκης και Γιώργος Χατζηκώστας μετά από μια καταπληκτική κούρσα, κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού σκίφ παίδων (γεννηθέντες το 2000 επιβεβαιώνοντας έτσι ότι το αργυρό μετάλλιο που οι ίδιοι κατέκτησαν στην Κέρκυρα, κατά την πρώτη φάση των Αγώνων Ανάπτυξης μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Στους ίδιους αγώνες το πλήρωμα του διπλού σκίφ παίδων (γεννηθέντες το 1998-99) με τους Αλευράκη Μάριο και Χατζηδάκη Ανδρέα προκρίθηκαν στον τελικό όπου και κατέκτησαν την έκτη πανελλήνια θέση ενώ οι αθλήτριες Αγγελάκη Εύα και Μανανεδάκη Δέσποινα τερμάτισαν τρίτες στον μικρό τελικό του διπλού σκίφ κορασίδων (γεννηθείσες το 1998-99) καταλαμβάνοντας την ένατη θέση πανελληνίως στο αγώνισμά τους.

Οι αθλητές Σαριδάκης Γιώργος που μαζί με τον Κουσκουμβεκάκη Οδυσσέα αγωνίστηκαν επίσης στο διπλό σκίφ παίδων (γεννηθέντες το 1998-99) καθώς και ο Ψαρουδάκης Γιάννης που αγωνίστηκε στο σκίφ παίδων (γεννηθέντες το 2000) πραγματοποίησαν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες για το μέλλον.

Οι κωπηλάτες του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ Χατζηδάκης Βασίλης. και Χατζηκώστας Γιώργος. κατά την απονομή των μεταλλίων για την δεύτερη νίκη τους στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης στο Αργοστόλι.
Οι νεαροί κωπηλάτες του Ν.Α.Ο.ΣΟΥΔΑΣ στους αγώνες του Αργοστολίου. Από δεξιά: Κουσκουμβεκάκης Οδυσσέας, Αλευράκης Μάριος, Χατζηδάκης Ανδρέας, Αγγελάκη Εύα, Ψαρουδάκης Γιάννης, Μανανεδάκη Δέσποινα, Χατζηδάκης Βασίλης, Χατζηκώστας Γιώργος, Σαριδάκης Γιάννης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η επιβεβαίωση της καλής δουλειάς, με μεθοδικότητα και υπομονή, που γίνεται τον τελευταίο καιρό στο κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα σφραγίσθηκε στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες ¨ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012¨ . Οι αγώνες έγιναν στον Άγιο Νικόλαο Σαλαμίνας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου με διοργανωτή τον τοπικό Όμιλο,στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Συμμετείχαν 14 Ναυταθλητικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα με 170 αθλητές και διεξήχθηκαν 14 αγωνίσματα – τα περισσότερα σε δύο ή τρείς σειρές - όπου βραβεύτηκαν οι τρείς πρώτοι κάθε σειράς. Στους αγώνες αυτούς ο Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ συμμετείχε με 18 αθλητές οι οποίοι αγωνίσθηκαν σε 10 αγωνίσματα του προγράμματος και κατέκτησαν 10 μετάλλια (1 χρυσό, 5 αργυρά και 4 χάλκινα).

Τα αποτελέσματα για τους κωπηλάτες του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ είναι:
ΣΚΙΦ ΕΦΗΒΩΝ

Α’ σειρά: 1ος Γερακάκης Ακύλας (χρυσό μετάλλιο),
2ος Σταμέλος Χρύσανθος (αργυρό μετάλλιο)
Β΄ σειρά: 2ος Σαριδάκης Γιώργος (αργυρό μετάλλιο)
3ος Χαριτάκης Θοδωρής (χάλκινο μετάλλιο)
6ος Κουσκουμβεκάκης Γιώργος
Γ΄ σειρά: 4ος Βλαχοδήμος Φώτης

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΕΦΗΒΩΝ
Α΄σειρά: 2οι Γερακάκης Ακύλας - Σταμέλος Χρύσανθος ( αργυρό μετάλλιο)
Β΄σειρά: 4οι Κόττας Βασίλης – Ξεπαπαδάκης Μιχάλης
ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Β΄σειρά: 5η Αγγελάκη Ιωάννα

ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ
Β΄σειρά: 5ος Νινολάκης Γιάννης

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ
Α΄σειρά: 5οι Κόττας Βασίλης – Κουσκουμβεκάκης Γιώργος
Β΄σειρά: 2οι Βλαχοδήμος Φώτης- Ξεπαπαδάκης Μιχάλης (αργυρό μετάλλιο) 
Γ΄σειρά: 2οι Σαριδάκης Γιώργος- Χαριτάκης Θοδωρής (αργυρό μετάλλιο)

ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Β΄σειρά: 5η Αγγελάκη Ιωάννα

ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Β΄σειρά: 3ος Κουρκούτης Σταύρος (χάλκινο μετάλλιο)
4ος Σαριδάκης Γιάννης

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Α΄σειρά: 4οι Αλευράκης Μαριος - Κουσκουμβεκάκης Οδ.

ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ (2000)
Α΄σειρά: 3ος Ψαρουδάκης Γιάννης (χάλκινο μετάλλιο)
Β΄σειρά: 3ος Χατζηδάκης Βασίλης (χάλκινο μετάλλιο)

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Α΄σειρά: 4ες Αγγελάκη Εύα – Μανανεδάκη Δέσποινα.

Περισσότερες φωτογραφίες απο τους παραπάνω αγώνες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: