Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στις 20 Ιουνίου η μετονομασία του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς σε «Χριστίνα Γιαζιτζίδου - Γιάννης Χρήστου»



Σε μία λαμπρή εκδήλωση στις 20 Ιουνίου, το Δημοτικό Συμβούλιο της Καστοριάς θα μετονομάσει το δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς σε «Χριστίνα Γιαζιτζίδου-Γιάννης Χρήστου» προς τιμήν των δύο διεθνών κωπηλατών της πόλης.
Με την απόφαση 378 του 2011, το Δημοτικό Συμβούλιο της Καστοριάς θέλησε να εκφράσει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του προς τους δύο διακεκριμένους αθλητές.
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 20:00, παρουσία της δύο φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας (2010, 2009) σε επίπεδο γυναικών και τρεις φορές σε επίπεδο νέων γυναικών (2009, 2010, 2011) Χριστίνας Γιαζιτζίδου και του μία φορά αργυρού και δύο φορές χάλκινου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Γιάννη Χρήστου.

Ο τελευταίος είχε τερματίσει 10ος στο σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και, στη δεύτερη συμμετοχή   του σε Ολυμπιακούς, στο Λονδίνο, συμμετέχει στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου μαζί με τους Τσίλη, Τζιάλλα και Παπαχρήστο.
Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στη βρετανική πρωτεύουσα, και μαζί με την έμπειρη και 6η στο Πεκίνο Αλεξάνδρα Τσιάβου, στόχο έχουν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.
Πηγή: www.express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: