Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ανοικτή επιστολή προς Μ.Μ.Ε.

Κύριοι υπεύθυνοι αθλητικών ειδήσεων,
Η κωπηλασία είναι ένα άθλημα με συνεχή άνοδο και έχει κάνει γνωστή την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Έχει να επιδείξει Ολυμπιακά μετάλλια, Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς τίτλους, τιμητικές διακρίσεις από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας και συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος. Η προβολή της όμως από τα κρατικά και ιδιωτικά Μ.Μ.Ε. δεν είναι ανάλογη, κάτι που κατά τη γνώμη μας δεν είναι σωστό. Οποιοδήποτε άθλημα για να συνεχίσει να στέκεται ψηλά χρειάζεται νέους, που θα ασχοληθούν μ’ αυτό και θα το αγαπήσουν. Αλλά κυρίως χρειάζεται να το γνωρίσουν και αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με την προβολή του από τα Μ.Μ.Ε.
Σε λίγες μέρες ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (19-22 Απριλίου), στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Στο πρωτάθλημα αυτό, μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος, θα δώσουν το παρόν αγωνιζόμενοι με τα χρώματα των ομίλων τους και τα μέλη της Εθνικής ομάδας που μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, σε παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Αθλητές που το καλοκαίρι θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και από τους οποίους περιμένουμε σημαντικές διακρίσεις.
Με δεδομένο ότι η προβολή του αθλήματος είναι πολύ περιορισμένη σε σχέση με τις επιτυχίες, πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δώσετε το παρόν και να καλύψετε τη διοργάνωση έτσι όπως της αρμόζει.
Ως εκ τούτου, θεωρούμε την παρουσία σας στους αγώνες απαραίτητη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa