Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Θερμή υποδοχή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας



Τα συγχαρητήρια αλλά και τις θερμές ευχές του πρώτου Πολίτης της χώρας του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια δέχθηκαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης της Κωπηλασίας κατά την σημερινή τους επίσκεψη στο προεδρικό Μέγαρο.

Έχοντας αφήσει για λίγο τα φορμάκια και τις βάρκες, αφού αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας στο Σχοινιά, όλοι οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και το Ευρωπαικό καθώς κι αυτοί που σφράγισαν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έγιναν δεκτοί με θέρμη απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τους χαιρέτησε έναν έναν ξεχωριστά. Τις συστάσεις ανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς αν και ο Κάρολος Παπούλιας γνώριζε αρκετούς. Όπως την Αλεξάνδρα Τσιάβου που της είπε "Εσένα σε ξέρω" ενώ δεν χρειάστηκε πολύ για να καταλάβει τους Γιαννιώτες Τσίλη και Τζιάλλα που "προδόθηκαν" απο τα επώνυμα τους . "Εσείς είστε σίγουρα από τα Γιάννενα" τους είπε ως γνήσιος συμπατριώτης τους.

Στον σύντομο λόγο του ο Κάρολος Παπούλιας μεταξύ άλλων τόνισε "Είσαστε η μόνη ελπίδα σε αυτή τη χώρα. Με τις επιτυχίες σας και το έργο σας δίνετε ελπίδα στους Έλληνες, ανεβάζετε το ηθικό τους και αποτελείται μια αχτίδα φωτός. Ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και τα κατανοώ .Θα πρέπει οπωσδήποτε η Πολιτεία να βρει λύση σε αυτά".

Απλό και φιλικό χαρακτήρισε τον πρώτο πολίτη της χώρας ο Νίκος Γκουντούλας "Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ο πρόεδρος ήταν απλός και φιλικός μαζί μας και γνώριζε τόσο για τη δουλειά μας όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζουμε μετά τους Ολυμπιακούς να μας ξαναδεχθεί".

Για μια συνάντηση που έλειπε απο την ελληνική κωπηλασία μίλησε ο εκ των ομοσπονδιακών προπονητών Σάκης Αθανασιάδης "Αν και λυτή η τελετή ήταν κάτι που έλειπε απο την κωπηλατική οικογένεια. Γνωρίσαμε ένα θεσμό κι έναν άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερα θερμός με όλους μας. Άριστος γνώστης της αθλητικής κουλτούρας έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος. Όλοι μας νιώσαμε τυχεροί που βρεθήκαμε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο".

Την κωπηλατική ομάδα που επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτελούσαν ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μωυσίδης, ο τεχνικός σύμβουλος Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης, Κώστας Κοντομανώλης και οι αθλητές: Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Χρήστου, Λευτέρης Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής. 
click on the image to close window 
click on the image to close window 
click on the image to close window 
click on the image to close window
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: