Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Βράβευσε νέους και παλαίμαχους αθλητές ο Ν.Ο.Μυτιλήνης



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012 στο Cafe – Club “LIVING ROOM” (Προκυμαία Μυτιλήνης), η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν οι επίσημες αρχές του τόπου, παλαίμαχοι αθλητές και παράγοντες που δόξασαν το Ν.Ο.Μ., μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ενεργοί αθλητές και γονείς, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου Μαρίνου Ζαχαρίου και τους χαιρετισμούς του Βουλευτή Λέσβου κ. Σπύρου Γαληνού, του εκπροσώπου του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσου Γιακαλή & Εκτελεστικού Γραμματέα της Π.Β.Α. κ. Παναγιώτη Καπάρα,του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου κ. Χρήστου Κορδώνη, του Αντιδημάρχου Λέσβου κ. Γιάννη Τσακίρη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Θράσου Καλογρίδη, του εκπροσώπου του Κεντρικού Λιμενάρχη κ. Παναγιώτη Κράλη και του Προέδρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου κ. Δημητρίου Μουτζούρη.

Ο Πρόεδρος έκανε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του 2011, τόσο για τα οργανωτικά θέματα όσο και για την αξιοποίηση των ιστορικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στους ευρύτερους στόχους των επομένων ετών. Ακολούθησε ο απολογισμός επί των αθλητικών πεπραγμένων & δραστηριοτήτων της παρελθούσας χρονιάς του τμήματος κολύμβησης από το Β’ Έφορο Κολύμβησης κ. Γιώργο Παυλακέλλη, του τμήματος κωπηλασίας από τον Έφορο Κωπηλασίας κ. Βασίλη Μαϊστρέλλη και του τμήματος υδατοσφαίρισης από το Β’ Έφορο Υδατοσφαίρισης και Γενικό Γραμματέα κ. Πάνο Πίτσιο.

Από όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, επιβεβαιώθηκε η διακαής επιθυμία για συνέχιση της πορείας του ένδοξου συλλόγου με γοργά βήματα ανάπτυξης και προόδου, μέσω κυρίως της άμεσης ανάπλασης – αξιοποίησης των εγκαταλειμμένων επί δεκαετίες ιστορικών του εγκαταστάσεων με την κατασκευή ενός ανοιχτού κολυμβητηρίου και της επανένταξής τους στον κοινωνικό ιστό της πόλης, θέμα το οποίο έχει ήδη μπει σε ένα καλό δρόμο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την καθιερωμένη βράβευση από τους επισήμους, των διακριθέντων αθλητών του Ν.Ο.Μ. το 2011, στα ατομικά αγωνίσματα, οι οποίοι ήταν:

Α. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Γιάννης Παυλακέλλης, Ολυμπία Δαγγέλη, Μυρσίνη Γιδιώτη, Σταμάτης Πασινιός, Γεωργία Αλτιπαρμάκη, Παναγιώτα Κατζανού, Ανθή Τσουκαρέλλη και ο προπονητής τους Teodor Filipov.

Β. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ. 
Παναγιώτης Παράκοιλας, Όλγα Πρόκα, Νίκος Μαζιώτης, Θόδωρος Σιμιτσής, Συμεών Σιταράς, Παναγιώτης Ζαραδούκας και οι προπονήτριές τους Μαρίνου Δέσποινα και Άννα Ζαχαρίου.

Γ. ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ. 
Ομάδα ανδρών polo για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία: Γιώργος Παχός (τερμ.), Λάσκαρης Σέλος (τερμ.), Γιάννης Αθηνιώτης, Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Ηλίας Βουλάς, Δημήτρης Γιαννέλος, Αχιλλέας Καλύβας, Κωνσταντίνος Κυριάκης, Ανατόλ Λαγκαδάς, Άγγελος Μανίκας, Στρατής Ματαρέλλης, Νίκος Μούχος, Θανάσης Παναγούλιας, Στρατής Πάντας, Γιώργος Παρίσης, Στρατής Πετρέλλης, Μάρκος Πίτσιος, Γιώργος Τηνιακός, Θανάσης Χαϊδούτης και ο προπονητής τους Γιώργος Δάλλας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία καινοτομία, που κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. ξεκίνησε να εφαρμόζεται από πέρυσι, με στόχο την ετήσια καθιέρωσή της: Να βραβεύονται κάθε χρόνο α) 10 περίπου παλαίμαχοι αθλητές του Ν.Ο.Μ. διαφόρων περιόδων, που έχουν αγωνιστεί και διακριθεί με τα χρώματα του Συλλόγου κατά την 80χρονη ιστορία του, και β) οι αποφοιτήσαντες από το Λύκειο & επιτυχόντες στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας αθλητές του, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Για την κατηγορία των παλαιμάχων, το 2012 επελέγησαν και βραβεύτηκαν σε πολύ συγκινησιακή ατμόσφαιρα, οι εξής βετεράνοι αθλητές:
1. Ευαγγελία Ορφανού (κολύμβηση),
2. Μαρίος Ντουντούλας (κολύμβηση – polo),
3. Γιώργος Στεφανέλλης (κολύμβηση – polo),
4. Μίμης Μοσχόβης (κολύμβηση – polo),
5. Δήμητρα Κεφαλά (κωπηλασία),
6. Βασίλης Μαϊστρέλλης (κωπηλασία),
7. Στέλιος Βόμβας (κωπηλασία),
8. Νίκος Ανδριώτης (κωπηλασία),
9. Νίκος Κοντοπός (κωπηλασία),
10. Παναγιώτης Κεφαλάς (κωπηλασία).

Για την κατηγορία των αποφοιτησάντων & επιτυχόντων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, βραβεύτηκε ο ενεργός πρωταθλητής κολύμβησης Νίκος Μολυβιάτης, που εισήχθη στη Γυμναστική Ακαδημία.

Η όμορφη και σεμνή αυτή τελετή, έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και την κλήρωση του τυχερού λαχνού, για το καλό του νέου χρόνου.
Πηγή: lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: