Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Στους κορυφαίους αθλητές της Ελληνικής Κωπηλασίας... ο Αλέξανδρος Δαφνής!

ImageΤην Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία έκοψε την πίτα της και βράβευσε τον πολυνίκη Ναυτικό Ομιλο Ιωαννίνων, ανθρώπους και φορείς με ιδιαίτερη προσφορά στην Ελληνική κωπηλασία καθώς και τους κορυφαίους αθλητές του 2011, μιας χρονιάς που σε πείσμα του γενικού κλίματος έφερε πολύ μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες.
Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2011 ήταν και ο Κερκυραίος Δαφνής Αλέξανδρος, κωπηλάτης του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας ο οποίος βραβεύτηκε για την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που έγινε στο Ήτον, το ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο της Αγγλίας, τον Αύγουστο του 2011 καθώς και για το χρυσό βαλκανικό μετάλλιο που κατέκτησε στην Κωνσταντινούπολη το Σεπτέμβρη του 2011.
Ο Αλέξανδρος Δαφνής, που το 2011 ήταν για πρώτη χρονιά στην κατηγορία Εφήβων, διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία συμμετέχοντας σε πολλούς απ΄ τους διεθνείς αγώνες με την Εθνική μας Ομάδα.

«Μόνιμο» πια μέλος της Εθνικής Ομάδας στην κατηγορία Εφήβων, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας .
Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έδωσαν το παρόν ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΔιεθνούςΟλυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου κ.α εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας ,φορέων και ομοσπονδιών.

Πηγή: www.corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: