Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ψηφίστε τις κορυφαίες ομάδες και τους κορυφαίους αθλητές του 2011

Είναι η δική σας σειρά να ψηφίσετε τους κορυφαίους του 2011… στις σελίδες "Κορυφαία Ομάδα 2011" και "Κορυφαίος αθλητής 2011" του SentraGoal.gr.

Το SentraGoal σε συνεργασία με το Goal και τον Sentra 103,3, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε το κορυφαίο πρόσωπο, αλλά και την κορυφαία ομάδα για το 2011, βάσει βεβαίως των επιτυχιών που σημείωσαν.
Ψηφίστε τις κορυφαίες ομάδες του 2011

Η συντακτική ομάδα του SentraGoalεπέλεξε τις βασικές υποψηφιότητες για τις ομάδες που ξεχώρισαν τη χρονιά που σε λίγες ημέρες ρίχνει αυλαία, αλλά ταυτόχρονα εσείς μπορείτε να ψηφίσετε κάποια άλλη ομάδα πέραν των προτεινόμενων, αν θεωρείτε πως η «εκλεκτή» σας δεν είναι στις προτάσεις μας.

Ψηφίστε την κορυφαία ομάδα του 2011
Εθνική ομάδα πόλο γυναικών
Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου
Παναθηναϊκός - μπάσκετ ανδρών
Αθηναϊκός - μπάσκετ γυναικών
Εθνική ομάδα πόλο νεανίδων
Τσιάβου/Γιαζιτζίδου - κωπηλασία γυναικών
Ολυμπιακός - βόλεϊ ανδρών
Ολυμπιακός - ποδόσφαιρο ανδρών
Τριγκώνης/Πασχαλίδης - ιστιοπλοϊα ανδρών
Αλλη ομάδα



Από τις επιλογές που σας δίνονται έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μία επιλογή, ενώ μπορείτε να ψηφίσετε μία φορά.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου, που σημαίνει ότι στις 2 του μήνα θα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα κι ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στην καλύτερη ομάδα του 2011.

Οι επιλογές μας για τις κορυφαίες ομάδες του 2011 έγιναν με βάση τις επιτυχίες που σημείωσαν μέσα στη χρονιά…

Αναλυτικά:

Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών Παναθηναϊκού: Κάτεκτησε το 6ο του συνολικά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και το 12ο πρωτάθλημα Ελλάδας τα τελευταία 13 χρόνια.

Εθνική ομάδα Πόλο Γυναικών: «Χρυσό» μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών της Σαγκάης.

Εθνική ομάδα Πόλο Νεανίδων: «Χρυσό» μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών της Μαδρίτης.

Εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών: Προκρίθηκε απευθείας και αήττητη στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Ομάδα κωπηλασίας Τσιάβου – Γιαζιτζίδου: «Χρυσό» μετάλλιο στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο διπλό σκιφ Ελαφρών Βαρών. Ανακηρύχθηκε από την FISA ως το "Κορυφαίο γυναικείο πλήρωμα στον κόσμο".

Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών Ολυμπιακού: Κατέκτησε το 25ο πρωτάθλημα Ελλάδας και το 12ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του.

Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ολυμπιακού: Κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία του και 13ο τα τελευταία 15 χρόνια.

Ομάδα Ιστιοπολοϊας Τριγκώνης – Πασχαλίδης: «Χρυσό» μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου Tornado

Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών Αθηναϊκού: Φιναλιστ στον τελικό του Γιουροκάπ Γυναικών Μπάσκετ και μετράει αήττητο σερί 84 μικών στο ελληνικό πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: