Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Η ομάδα για το "Two Nations Cup"Το πρωί της Παρασκευής αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη η αποστολή της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας που την Κυριακή 23/10 θα πάρει μέρος στον αγώνα οκτακώπων Ελλάδας-Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί στον Κεράτιο Κόλπο.  

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα σήμερα Τετάρτη (19/10) έχει ως εξής: 
Τα εθνικά πληρώματα Ελλάδας και Τουρκίας της οκτάκωπου συναντιούνται σε έναν συναρπαστικό αγώνα κωπηλασίας στον Κεράτιο Κόλπο της Κωνσταντινούπολης
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Two Nations Cup Basketball 2011, όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο σκέλος της διοργάνωσης. Tο "Two Nations Cup Rowing 2011" περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό αγώνα κωπηλασίας ανάμεσα στιςεθνικές ομάδες ανδρών οκτάκωπου με πηδαλιούχο Ελλάδας και Τουρκίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011,στον Κεράτιο Κόλπο της Κωνσταντινούπολης, στις 10.00.  
Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2011 της δίκωπου Γκουντούλα Απόστολο και Γκουντούλα Νίκο, τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Δευτεραθλητές Κόσμου 2011 της τετράκωπου Τσίλη Ιωάννη,Τζιάλλα Γεώργιο και Χρήστου Ιωάννη, καθώς και τους Έλληνες πρωταθλητές Αγγελόπουλο Διονύσιο, Λουλούδη Αλέξανδρο, Χρηστομάνο Κωνσταντίνο και Χαϊτίδη Αλέξανδρο (πηδαλιούχος).
Η Τουρκική αποστολή απαρτίζεται από τους Τούρκους πρωταθλητές Onur Arabacı, Muhammet Canşi, Selahattin Gürsoy, Onat Kazaklı, Ogeday Girişken, Orhan Tahtacı, Zafer Gündoğdu, Ercan Kesim και Hasan Tayfun (πηδαλιούχος). 
Η απόσταση της διαδρομής του αγώνα θα είναι 3,061 μέτρα. Τα πληρώματα θα διασχίσουν τον Κεράτιο, με σημείο εκκίνησης την Γέφυρα του Γαλατά, τερματίζοντας στο Balat Park, στην ευρύτερη περιοχή του Φαναριού, όπου βρίσκεται και το Πατριαρχείο
Το μεσημέρι της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου 2011, στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση του Two Nations Cup Rowing 2011 στο Βalat Park της Κωνσταντινούπολης, όπου οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Έλληνες και τους Τούρκους αθλητές, τους προπονητές των ομάδων καθώς και τους εκπρόσωπους των ομοσπονδιών και της διοργανώτριας αρχής. 


Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: