Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

AΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΕΤΡΑΚΩΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν, κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «ΔΑΝΙΟΛΕΙΑ 2011» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης προς τιμήν του Πλωτάρχη Δανίολου.

Φέτος οι αγώνες παρουσίασαν μια καινοτομία, αφού δεν πραγματοποιήθηκαν όπως συνήθως στην απόσταση των 2000 μέτρων, αλλά αντίθετα όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές αγωνίστηκαν στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο και κάλυψαν μία απόσταση 9 χιλιομέτρων, ενώ οι αθλήτριες αγωνίστηκαν στα τετραπλά σκιφ στην ίδια απόσταση.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε στους αγώνες στην τετράκωπο ανδρών με τους αθλητές Μπικογιάννη Γιάννη, Ζέρβα Ειρηναίο, Ρετζούλη Σωτήρη και Καραμήτρο Θωμά οι οποίοι, αν και παίδες, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν από την αρχή και κρατώντας ένα δυνατό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της επίπονης αυτής κούρσας, να τερματίσουν δεύτεροι πίσω από το πλήρωμα του Ν.Ο.Θ. κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο που έληξε αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ο προπονητής του τμήματος Γ. Μπικογιάννης δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος τόσο από την τελευταία αυτή εμφάνιση όσο και γενικότερα από τη φετινή πορεία του τμήματος που έφερε στο Ν.Ο.ΚΑΤ. ένα χρυσό (τετράκωπος με πηδαλιούχο παίδων), δύο αργυρά (σκιφ γυναικών και διπλό σκιφ νεανίδων) και ένα χάλκινο μετάλλιο (τετράκωπος χωρίς πηδαλιούχο παίδων) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δυο αργυρά Βαλκανικά μετάλλια και μια τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς και συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Παγκόσμια Κύπελλα. Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να συνεχίσουμε την επίμονη και μεθοδική δουλειά που θα φέρει και νέες Πανελλήνιες και Διεθνείς επιτυχίες αλλά και να φέρουμε νέα παιδιά στην κωπηλασία μέσα από τα οποία θα αναδειχτούν τα καινούργια ταλέντα που θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία του τμήματος».
 Πηγή: nokatrowing.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: