Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Ν.Α.Ο.Κέρκυρας: 3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ σε διασυλλογικούς


3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ
Η ομάδα κωπηλασίας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με θετικότατα αποτελέσματα στις δύο πρόσφατες διοργανώσεις που έλαβε μέρος.


Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκαν από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας κωπηλατικοί αγώνες στα πλαίσια των "Σαλαμίνιων 2011", σε ανάμνηση της ιστορικής ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Το παρόν έδωσαν 9 Όμιλοι από όλη την Ελλάδα: Ν.Α.Ο.Σαλαμίνας, Όμιλος Ερετών, Ν.Ο.Αργοστολίου, Ε.Ν.Ο.Α., Ν.Ο.Π.Τ., Ν.Ο.Ιωαννίνων, Ν.Α.Ο.Κέρκυρας, Κ.Ο.Ε., Ο.Σ.Φ.Π. οι οποίοι μας πρόσφεραν 20 συναρπαστικές σειρές αγωνισμάτων, στις οποίες ο Όμιλός μας αποκόμισε ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια.
Το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ συμμετείχε με 4 πληρώματα:

1. τετραπλό σκίφ παίδων με τους ΔΗΜΟΥΛΗ ΑΛΚΙΝΟΟ–ΠΡΙΦΤΗ ΣΠΥΡΟ–ΑΡΓΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΜΑΚΡΗ ΑΝΤΩΝΗ που αποκόμισαν χρυσό μετάλλιο

2. σκίφ παίδων με τον ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ που αποκόμισε αργυρό μετάλλιο

3. σκίφ παίδων με τον ΒΛΑΧΟ ΣΤΕΦΑΝΟ που αποκόμισε αργυρό μετάλλιο

4. διπλό σκιφ παίδων με τους ΣΜΠΙΤΑ ΣΩΤΗΡΗ–ΚΟΝΤΗ ΑΝΤΩΝΗ που τερμάτισαν στην 4η θέση

Η ομάδα έλαβε μέρος και στους αγώνες που διοργανώθηκαν από το ΝΑΟΚΘ στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου, στους οποίους συμμετείχαν και οι ΝΑΟΚΘ, ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΟΦΘ, ΝΟΚ, ΝΟΓ, ΝΟΚΑΤ, Ν.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ, Ν.Ο. ΔΡΑΜΑΣ.

Οι αθλητές μας επέστρεψαν έχοντας στις αποσκευές τους δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Στη 1η σειρά χρυσό μετάλλιο αποκόμισαν οι ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΠΡΙΦΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και χάλκινο μετάλλιο οι ΣΜΠΙΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – ΚΟΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Στη 2η σειρά χρυσό μετάλλιο οι ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΛΚΗΣ – ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις νέες σημαντικές επιτυχίες του κωπηλατικού τμήματος, που έχουν ανεβάσει την κερκυραϊκή κωπηλασία, τόσο ψηλά και εύχεται πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: