Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση αστέρων για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Παραολυμπιακών Αγώνων

GB Ομάδα Κωπηλασίας για μικτές τετράκωπες με πηδαλιούχο (Pam Relph, Naomi Riches, Dave Smith, James Roe, Lily van den Broecke)
Ο Oscar Pistorius και κωπηλάτες της ομάδας προσαρμοσμένης κωπηλασίας της Μ. Βρετανίας, θα είναι ανάμεσα στα ονόματα των αστέρων στον αυριανό, 8/9ου, εορτασμό της Διεθνούς Παραολυμπιακής Ημέρας, στο Trafalgar Square του Λονδίνου.

Ο είκοσι τεσσάρων χρονών Pistorius - γνωστός και ως «Blade Runner», λόγω των ειδικά σχεδιασμένων πρόσθετων άκρων του - θα εμφανιστεί στην ολοήμερη εκδήλωση στο Λονδίνο, όπου θα γίνει επίσης η παρουσίαση 20 Παραολυμπιακών αθλημάτων.

Θα υπάρξουν επιδείξεις της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, άρση βαρών σε πάγκο και ράγκμπυ με αμαξίδιο στη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης μια προσπάθεια Guinness World Record στην καθήμενη πετοσφαίριση.

Μια επίδειξη προσαρμοσμένης κωπηλασίας θα γίνει από τους αθλητές της κωπηλατικής ομάδας της Μ. Βρετανίας Sam Scowen και Ryan Chamberlain και τους Dave Smith. Naomi Riches , Pam Relph, και James Row, οι οποίοι κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στη μικτή τετράκωπο με πηδαλιούχο, στο Bled της Σλοβενίας, την Κυριακή.

Στην εκδήλωση επίσης, έχει προγραμματιστεί να εμφανιστούν οι αστέρες των Παραολυμπιακών Ellie Simmonds και Sascha Kindred . Η εκδήλωση πραγματοποιείται μια ημέρα πριν κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Περισσότερα στο www.britishrowing.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: