Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Με το δεξί οι διεθνείς παρουσίες του ΝΟΙ

KOPHLATES_KOINOBIO_1
Με το... δεξί ξεκίνησαν οι φετινές παρουσίες αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων σε διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας. Ο πρώτος αγώνας αυτού του είδους στον οποίο συμμετείχαν Γιαννιώτες κωπηλάτες ήταν η διεθνής Ρεγκάτα που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στο Έσσεν της Γερμανίας και οι διακρίσεις τις οποίες αυτοί κατέκτησαν προοιωνίζουν μία εξίσου καλή συνέχεια, αντίστοιχη και της περσινής πολύ επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς.
Μετά το Έσσεν, επόμενη διεθνής διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές του Ν.Ο.Ι. είναι το πρώτο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Μαΐου στο Μόναχο. Ωστόσο, δεν έχουν καθοριστεί ακόμη τα πληρώματα της ελληνικής Εθνικής Ομάδας που θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο.
Στην πρόσφατη Ρεγκάτα αγωνίστηκαν οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Βασίλης Τζανίνης, Χρήστος Κουτσιαύτης και Αποστόλης Λαμπρίδης, οι οποίοι ανέβηκαν συνολικά έξι φορές στο βάθρο του νικητή, κατακτώντας με τα πληρώματά τους τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Αμέσως μετά την διοργάνωση στο Έσσεν οι πέντε Γιαννιώτες αθλητές επέστρεψαν στο Σχινιά, όπου και παραμένουν, καθώς συμμετέχουν σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας, το οποίο θα διαρκέσει ως τις 22 Μαΐου.



Από sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: