Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Δυνατές κόντρες στην πρεμιέρα του 77ου Πρωταθλήματος


Μια πρώτη γεύση από τις δυνατές μονομαχίες που αναμένεται να ακολουθήσουν την Παρασκευή και ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο, έδωσαν οι 400 και πλέον αθλητές το πρωί της Πέμπτης στην πρεμιέρα της Α΄ φάσης του 77ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα.
Οι 34 προκριματικές σειρές όλων των κατηγοριών πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και πλέον όλα είναι έτοιμα για τους επαναληπτικούς και τους ημιτελικούς  που θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής.
Η αύξηση των σωματείων (από 28 σε 31) καθώς και του αριθμού των αθλητών-τριών μας δείχνουν σαφή δείγματα για την πετυχημένη προσπάθεια που γίνεται από όλους προκειμένου η κωπηλασία να κρατηθεί στα γνωστά υψηλά επίπεδα, σε καιρούς πραγματικά πολύ δύσκολους για τον ελληνικό αθλητισμό” τόνισε ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς.
Η Α΄Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με τους τελικούς των εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών και την Κυριακή με τα τελικά των ανδρών-γυναικών  και ελ, βαρών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: